€ 1.249,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Comfortabele benzine grasmaaier met multimes

De STIHL benzine grasmaaier RM 655 V is een heus multitalent. Zijn multimes maakt van hem een alleskunner die kan maaien, opvangen en mulchen. Met een snijbreedte van 53 cm en een vario-wielaandrijving is deze grasmaaier een goede keuze wanneer je comfortabel en efficiënt grote grasvelden onder handen wil nemen. Daarbij blijft het toerental van de krachtige motor ook bij een snelheidswijziging altijd constant. Daarbij komt de centrale 7-traps snijhoogteverstelling, die van 28 tot 85 mm ingesteld kan worden en die een gelijkmatig maairesultaat garandeert. Het opklapbare, in 3 stappen verstelbare monostuur van de RM 655 V maakt dat je ergonomisch kunt maaien en dat je de grasopvangbox gemakkelijk kunt manipuleren. De opvangbox heeft een volume van 70 liter en geeft via de inhoudsindicatie het goede moment aan om hem leeg te maken. Kortom, de benzine grasmaaier RM 655 V is een krachtige partner die je op een betrouwbare manier bij het werk in de tuin ondersteunt.
 • Voor grotere gazons
 • Krachtige benzinegrasmaaier met maaibreedte 53 cm
 • Maaien, uitwerpen of mulchen zonder messen te verwisselen dankzij multimes
 • Constant toerental ook bij tempowisseling door vario-aandrijving
 • Comfortabel werken met comfortabel monostuur en grasopvangbox van 70 liter
 • Benzine grasmaaier RM 655 V

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Licht lopende wielen
  Licht lopende wielen
  Centrale snijhoogteverstelling
  Centrale snijhoogteverstelling
  Aluminium behuizing
  Aluminium behuizing

  Technische details

  Snijbreedte53 cm
  Vermogen2,6 kW / 3,5 PS U/min
  MotortypeSerie HD775 OHV SC
  Cilinderinhoud173 cm³
  Gewicht46 kg

  Service en advies