€ 979,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzinebosmaaier FS 261: krachtig en comfortabel voor maaiwerk op grote oppervlakken

De benzinebosmaaier STIHL FS 261 is ideaal voor professionele gebruikers. Hij stelt hen in staat veeleisende maai- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op grote oppervlakken in het landschapsonderhoud, de tuinbouw en de landbouw. Dankzij zijn zeer grote maaicirkel van 520 mm kan je met deze machine doeltreffend maaiwerk verrichten op grote oppervlakken maar ook jonge planten onderhouden.

De krachtige STIHL 2-MIX-motor combineert een hoog vermogen met een laag verbruik. Deze STIHL bosmaaier is standaard uitgerust met het driehoeksmes STIHL 300-3, waarmee je heel nauwkeurig struikgewas, heggen met doornen en zelfs taai gras kan verwijderen.

De ergonomische dubbele handgreep verzekert een natuurlijke beweging van de machine. Dit betekent dat je maaiwerk efficiënt en met minimale inspanning kan uitvoeren, zelfs op grote oppervlakken. De innovatieve ADVANCE Grip handgrepen maken bovendien een ergonomische en intuïtieve werkervaring mogelijk.

Met de multifunctionele handgreep bedien je de motor met slechts één hand. Dankzij de stopknop kan je na een pauze het werk snel hervatten, zonder dat je een extra schakelaar moet bedienen. En via een diagnoseapparaat ontvangt je STIHL dealer direct informatie over het machinemodel, de bedrijfstijden en reparatie- en onderhoudsinstructies van je STIHL FS 261. Het STIHL antivibratiesysteem ontlast je spieren en gewrichten.

Afhankelijk van het gewenste gebruik kan je de STIHL FS 261 uitrusten met andere optioneel verkrijgbare snijgereedschappen, zoals een grassnijblad, een hakselmes, een cirkelzaagblad en diverse maaikoppen. De grote beschermkap biedt een betere bescherming tegen rondvliegend maaisel en kleine steentjes. Ze voorkomt ook beschadiging van het snijgereedschap als je je STIHL FS 261 op de grond of tegen een muur opbergt.

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

ADVANCE GRIP HANDGREPEN
ADVANCE GRIP HANDGREPEN
STIHL 2-MIX-Motor
STIHL 2-MIX-MOTOR
Multifunctionele handgreep
MULTIFUNCTIONELE ÉÉNHANDSGREEP

Technische details

Cilinderinhoud41,6 cm³
Vermogen2 kW
Gewicht7,6 kg 1)
Geluidsdrukniveau100 dB(A) 2)
Geluidsdrukniveau99 dB(A) 2)

Service en advies