€ 689,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht4,8 kg 1)
Geluidsdrukniveau80 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau94 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts3,8/3 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

FSA 200 R accubosmaaier: met beugelhandgreep voor efficiënt maaien, zelfs op krappe plekken

Voor professionals die werkzaam zijn in het tuin- en landschapsonderhoud of voor gemeentediensten is de STIHL FSA 200 R accubosmaaier een kostbare hulp. Hij is uitgerust met een beugelhandgreep en biedt een optimale flexibiliteit bij het maaien op hellend of oneffen terrein. Zijn compacte structuur geeft je een grote bewegingsvrijheid, zodat je gemakkelijk tussen bomen of struiken of op andere krappe plekken kan werken. Bovendien is de FSA 200 R van STIHL zeer stil, wat hem ideaal maakt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.

Een krachtige EC-motor, de geoptimaliseerde ergonomische bedieningsgreep en de grote maaicirkel van 450 mm maken het groenonderhoud, en dan vooral het maaien van gras en struikgewas een stuk eenvoudiger. De traploze toerentalinstelling zorgt voor een optimale efficiëntie. Bovendien kan je het toerental ook in drie stappen aanpassen voor een maximale energiebesparing. De led, die zich direct op de bedieningshandgreep bevindt, duidt de activatie van de energiezuinige modus aan. Dankzij het klemsysteem pas je de beugelhandgreep gemakkelijk aan aan de lengte van de gebruiker om op elk ogenblik de meest ergonomische werkhouding in te stellen. De loopbegrenzer is heel eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

De luchtfilter in de robuuste behuizing helpt de motor te koelen, wat bijdraagt aan de langere levensduur van de machine. Je maakt de filter bovendien heel gemakkelijk schoon. De behuizing van de FSA 200 R is compatibel met de STIHL Smart Connector 2 A. De bosmaaier is standaard uitgerust met de maaikop STIHL AutoCut C 26-2. Je kan de STIHL FSA 200 R naar wens ook met verschillende STIHL snijgereedschappen uitrusten. Naast de metalen snijgereedschappen, zoals het driehoeksmes van STIHL, kan je ook verschillende maaikoppen gebruiken met de STIHL FSA 200 R, zoals de STIHL PolyCut 28-2.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL FSA 200 R accubosmaaier, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4. Voor de STIHL FSA 200 R is de bescherming tegen spatwater, die al bewezen is door interne tests, ook gecertificeerd volgens de IPX4-norm.

FSA 200 R accubosmaaier

Service en advies