€ 1.309,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige benzine hakselaar voor takken

De STIHL GH 370 S benzine hakselaar is ideaal voor een snelle en praktische verwerking van groenafval, in het bijzonder dikke takken. Het Multi-Cut 370 snijsysteem versnippert hard afval van bomen en heggen snel. De messen hakken het afval met een rotatiesnelheid van maximaal 3000 toeren per minuut. Aan het einde van het hakselproces blijven dus alleen hele fijne snippers over. Deze hakselaar is uitgerust met een krachtige benzinemotor en verwerkt takken met een dikte tot 45 mm. Zelfs sterk vertakte takken zijn gemakkelijk in te voeren in de machine dankzij de brede schuine vultrechter. De GH 370 S benzine hakselaar heeft geen stroomaansluiting nodig. Hij is dus geschikt voor werkzaamheden op uitgestrekte of geïsoleerde percelen. Hij biedt ook een uitstekende mobiliteit. Dankzij de twee transportwielen, het brede onderstel en de handgreep is de hakselaar comfortabel te verplaatsen.
 • Voor het snel hakselen van takken tot 45 mm en snoeiafval van de haag
 • Licht transport door ergonomische grepen en breed chassis
 • Gemakkelijker vullen dankzij de schuine en brede vultrechter
 • Krachtige benzinehakselaar met messen met geringe vibratie (tot 3.000 toeren/min)
 • GH 370 S

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Breed onderstel
  Breed onderstel
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Veiligheidsvergrendeling
  Veiligheidsvergrendeling

  Technische details

  Cilinderinhoud196 cm³
  MotortypeEVC 1000.0
  SnijgereedschapMulti-Cut 370
  Gewicht40 kg
  Werktoerental2400 omw./min

  Service en advies