€ 2.139,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzine hakselaar met 2-kamersysteem

De STIHL benzine hakselaar GH 460 is de ideale keuze als je op zoek bent naar een multifunctionele hakselaar die grote hoeveelheden afval kan verwerken en uitgestrekte percelen de baas kan. Dankzij de krachtige benzinemotor hakselt dit model zeer grote hoeveelheden hard afval van bomen en houtachtig heggensnoeisel, maar ook zacht plantenmateriaal en bladeren. Het verkleint takken met een dikte tot 60 mm snel tot fijne snippers. De benzine hakselaar is uitgerust met twee afzonderlijke vulopeningen, afhankelijk van het type afval dat verwerkt moet worden. Dankzij het tweekamersysteem zijn er twee speciale mestypes beschikbaar om zowel hard als zacht plantenmateriaal te verwerken. Dit systeem garandeert nauwkeurige en snelle resultaten op de lange termijn. Naast de hoge prestaties zet dit model ook in op veiligheid. De GH 460 is bijvoorbeeld uitgerust met de One Click/One Turn veiligheidsschakelaar. Het volstaat om aan de afsluitschroef te draaien om de motor onmiddellijk te stoppen. De benzine hakselaar heeft aangepaste luchtbanden en een breed onderstel. Eenmaal gekanteld kun je hem dus gemakkelijk verplaatsen. Bovendien werkt hij zonder elektrische aansluiting, wat betekent dat je om het even waar in je tuin aan de slag kunt.
 • Krachtige hakselaar voor takken tot 60 mm en snoeiafval
 • Voor grote werkvolumes en uitgestrekte terreinen
 • Efficiënt dankzij speciaal 2-kamersysteem voor verschillende mestypes
 • Met veiligheidsschakelaar One Click/One Turn
 • Licht transport door luchtbanden en brede wielset
 • Benzine hakselaar GH 460

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Vultrechter met geluidsisolatie
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Messen met geringe vibraties
  Messen met geringe vibraties
  Veiligheidsschakelaar
  Veiligheidsschakelaar

  Technische details

  Max. dikte takkentot 60 mm
  Werktoerental2740 omw./min
  Nominaal vermogen3,4 kW / 4,6 PS U/min
  Gewicht59 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA (dB[A])104 dB(A)

  Service en advies