€ 1.429,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Elektrische combihakselaar

De STIHL elektrische hakselaar GHE 420 is een ultrakrachtig model dat onberispelijke resultaten levert op twee belangrijke domeinen. Hij hakselt niet alleen harde en vertakte takken, maar ook zacht plantenmateriaal, zoals bladeren en plantenresten. Dankzij zijn krachtige motor is hij perfect geschikt voor frequent gebruik en kan hij takken met een dikte tot 50 mm de baas. De inklapbare trechter vergemakkelijkt het invoeren van zeer groot afval van bomen en heggen. Je kunt het zachte, hanteerbare afval direct in de geluiddichte trechter invoeren. De twee openingen van het tweekamersysteem zijn uitgerust met gespecialiseerde snijsystemen. De hakselmessen blijven dus langdurig scherp en snijden snel en precies. Het mesmechanisme combineert vleugelmessen en scheurnokken en beperkt de trillingen, zelfs bij het hakselen van zeer grote volumes snoeiafval. Je kunt de elektrische hakselaar GHE 420 bovendien snel stoppen. Draai gewoon aan de One Click/One Turn veiligheidsschakelaar en de motor stopt onmiddellijk. Dankzij de transportwielen kun je de hakselaar gemakkelijk verplaatsen om je werk voort te zetten in alle uithoekjes van je tuin. Kantel hem gewoon lichtjes en trek hem naar de gewenste plek.
 • Krachtige combi-elektrische tuinhakselaar met 2-kamersysteem
 • Gemakkelijk te vullen dankzij de aparte openingen voor harde en zachte materialen
 • Met veiligheidsschakelaar One Click/One Turn
 • De vultrechter met geluidsisolatie maakt geluidsarm werken mogelijk
 • Comfortabel te transporteren dankzij chassis
 • GHE 420 elektrische hakselaar

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Vultrechter met geluidsisolatie
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Veiligheidsschakelaar
  Veiligheidsschakelaar
  Geïntegreerd gereedschap
  Geïntegreerd gereedschap

  Technische details

  Max. dikte takkentot 50 mm
  Nominaal toerental snijgereedschap2800 U/min
  Nominaal vermogen3000 W
  Gewicht52 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA106 dB(A)

  Service en advies