€ 1.549,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veelzijdige sterkstroom-hakselaar voor grote hoeveelheden

De STIHL GHE 450 is een van de krachtigste en veelzijdigste elektrische hakselaars in het STIHL assortiment. Hij kan niet alleen grote hoeveelheden boomafval en heggensnoeisel de baas, maar hakt ook groenafval en plantenresten fijn. Dankzij de afzonderlijke vulopeningen kun je zowel harde als zachte materialen invoeren. En voor langere takken is de inklapbare vultrechter ideaal. Het tweekamersysteem, met speciale hakselmessen, zorgt voor onberispelijke en consistente resultaten, zowel voor dikke takken als zachtere materialen zoals bladeren en bloemen. Het mesmechanisme verzekert een trillingsarme en uiterst doeltreffende werking. De machine wordt aangedreven door een krachtige elektromotor die werkt met sterkstroom. De krachten worden soepel overgedragen. Deze elektrische hakselaar combineert kracht, veelzijdigheid en comfort, maar biedt ook een grote veiligheid. Met de One Click/One Turn veiligheidsschakelaar, die is geïntegreerd in de afsluitschroef op de buitenbehuizing van de machine, zet je de motor onmiddellijk stop. De STIHL GHE 450 is uitgerust met transportwielen voor een eenvoudig transport.
 • Krachtigste tuinhakselaar in het STIHL assortiment met krachtstroommotor
 • Voor het regelmatig hakselen van takken tot 55 mm en voor snoeiafval
 • Gemakkelijk te vullen dankzij de aparte openingen voor harde en zachte materialen
 • Met veiligheidsschakelaar One Click/One Turn
 • Comfortabel te transporteren dankzij chassis
 • elektrische hakselaar GHE 450

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Vultrechter met geluidsisolatie
  Vultrechter met geluidsisolatie
  Messen met geringe vibraties
  Messen met geringe vibraties
  Veiligheidsschakelaar
  Veiligheidsschakelaar

  Technische details

  Max. dikte takkentot 55 mm
  Nominaal toerental snijgereedschap2800 U/min
  Nominaal vermogen3800 W
  Gewicht52 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA108 dB(A)

  Service en advies