€ 409,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Totale lengte205 cm
Zaagbladlengte50 cm
Nominale spanning36 V
Gewicht3,8 kg 1)
Geluidsdrukniveau80 dB(A) 2)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accuheggenschaar op steel HLA 66: comfortabel werken met een grote bewegingsvrijheid

De accuheggenschaar op steel STIHL HLA 66 is een lichte machine waarmee je hoge heggen, struiken en heesters maar ook planten vlak bij de grond gemakkelijk en efficiënt kan onderhouden. Ze is ideaal voor professionals in de tuin- en landschapsbouw, gemeentebedrijven en conciërgediensten, maar ook voor onderhoudswerk in je privéomgeving.

De hoogwaardige EC-motor zorgt voor een soepele versnelling van de dubbelzijdig geslepen messen, en dus voor een zuiver snoeiresultaat. Bovendien is de motor zo stil dat je zonder probleem kan werken in geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken.

De mesbalk is 115° draaibaar (van -45° tot +70°). Je kan hem parallel met de steel inklappen voor een vlot transport. De bedieningsgreep biedt een uitstekende ergonomie en is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Bovendien is hij uitgerust met een hendel voor automatische vergrendeling. De accuheggenschaar op steel HLA 66 heeft een beugelhandgreep die een grote bewegingsvrijheid biedt, zelfs in krappe ruimtes.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4.

HLA 66 accuheggenschaar op steel

Service en advies