€ 149,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

HSA 40 accuheggenschaar: voor het efficiënt snoeien van kleine en middelgrote heggen in de tuin

De STIHL HSA 40 accuheggenschaar is ideaal voor het snoeien van heggen en het onderhouden van privétuinen. Ze maakt indruk met haar lage gewicht en geluidsarme werking. Haar ergonomisch ontwerp, uitstekende balans en compacte structuur maken het werk een stuk gemakkelijker.

De elektromotor, het intelligente energiebeheer van de accu en de lasergesneden, diamantgeslepen, geharde messen zorgen voor uitzonderlijke snoeiprestaties. De dubbele handgreep garandeert bovendien een eenvoudig en comfortabele bediening. Om de machine te staren, druk je gewoon tegelijk de schakelaars op de beugelhandgreep en de achterste handgreep in. Die laatste is bovendien voorzien van rubberen oppervlakken voor een goede grip, ongeacht de werkpositie. De STIHL HSA 40 heeft ook een opgeschroefde zwaardbeschermer die de messen beschermt tegen beschadiging, bijvoorbeeld wanneer je langs de grond of muren snoeit. De STIHL HSA 40 heeft een zeer handig ophangoog op de achterste handgreep voor een veilige en compacte opslag.

De accuheggenschaar heeft een snoeilengte van 50 cm.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je HSA 40 accuheggenschaar, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

HSA 40 accuheggenschaar

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Ledaanduiding van het laadniveau
LED-LAADSTATUSINDICATOR
MESBESCHERMING
MESBESCHERMING
OPHANGOPENING
OPHANGOPENING

Technische details

Zaagbladlengte50 cm
Nominale spanning10 V
Gewicht2,1 kg
Geluidsdrukniveau80 dB(A) 1)
Geluidsdrukniveau (Norm 2022)82 dB(A)

Service en advies