€ 139,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Elektrische hogedrukreiniger RE 80 X: voor een gemakkelijke en handige reiniging

De elektrische hogedrukreiniger STIHL RE 80 is zeer gemakkelijk hanteerbaar dankzij zijn lage gewicht en compacte structuur. De robuuste hogedrukpomp, met aluminium pompkop, levert een maximale druk van 120 bar. Zo kan je alle reinigingsklussen rondom de woning efficiënt en grondig aanpakken. Met de twee standaard meegeleverde sproeiers voer je diverse reinigingsklussen uit. De verstelbare vlakke sproeier is geschikt voor de snelle reiniging van delicate oppervlakken, terwijl de roterende sproeier een dunne, krachtige straal genereert die hardnekkig vuil doeltreffend verwijdert. Bovendien kan je de meegeleverde sproeiset voor reiningsmiddel gebruiken voor nog een nog beter resultaat. De 5 meter lange hogedrukslang sluit je snel aan met de snelkoppelingen op de machine en het pistool.

Eenmaal klaar met reinigen bewaar je de hogedruklans, de hogedrukslang en de standaardaccessoires direct op de machine.

Dankzij de optioneel verkrijgbare accessoires, zoals de reinigingsset voor voertuigen, kan je bijvoorbeeld ook je voertuig reinigen met de STIHL RE 80.

Elektrische hogedrukreiniger RE 80 X: krachtig instapmodel

De hogedrukreiniger STIHL RE 80 X is een lichtgewicht instapmodel dat je dankzij zijn compacte ontwerp en robuuste draaggreep comfortabel naar de gewenste plaats kan dragen. Zowel particulieren als occasionele gebruikers kunnen met de STIHL RE 80 X snel en efficiënt diverse reinigingsklussen in en rond de woning aanpakken. Dit omvat het schoonmaken van terrassen en trappen, maar ook van je tuinmeubelen.

 • Ultracompacte, gemakkelijk te vervoeren hogedrukreiniger
 • Voor reinigingswerk rondom de woning en in de tuin
 • Grondige reiniging door roterende sproeier en vlakke sproeier
 • Berg accessoires direct op de machine op
 • Snelkoppeling voor een eenvoudige aansluiting van de hogedrukslang en het pistool
 • Elektrische hogedrukreiniger RE 80 X

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Snelkoppeling en professionele spuitregeling
  Snelkoppeling en professionele spuitregeling
  Rotorjet
  Rotorjet
  Snelkoppeling op het pistool
  Snelkoppeling op het pistool

  Technische details

  Toerental (1/min)20000 U/min
  Werkdruk90 bar
  Gewicht, bedrijfsklaar7 kg
  Max. druk120 bar 1)
  Min. waterdebiet330 l/u

  Service en advies