€ 149,00
€ 139,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Actie
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Elektrische hogedrukreiniger RE 80: voor een gemakkelijke en handige reiniging

De elektrische hogedrukreiniger STIHL RE 80 is zeer gemakkelijk hanteerbaar dankzij zijn lage gewicht en compacte structuur. De robuuste hogedrukpomp, met aluminium pompkop, levert een maximale druk van 120 bar. Zo kan je alle reinigingsklussen rondom de woning efficiënt en grondig aanpakken. Met de twee standaard meegeleverde sproeiers voer je diverse reinigingsklussen uit. De verstelbare vlakke sproeier is geschikt voor de snelle reiniging van delicate oppervlakken, terwijl de roterende sproeier een dunne, krachtige straal genereert die hardnekkig vuil doeltreffend verwijdert. Bovendien kan je de meegeleverde sproeiset voor reiningsmiddel gebruiken voor nog een nog beter resultaat. De 5 meter lange hogedrukslang sluit je snel aan met de snelkoppelingen op de machine en het pistool.

Eenmaal klaar met reinigen bewaar je de hogedruklans, de hogedrukslang en de standaardaccessoires direct op de machine.

Dankzij de optioneel verkrijgbare accessoires, zoals de reinigingsset voor voertuigen, kan je bijvoorbeeld ook je voertuig reinigen met de STIHL RE 80.

Voor een snelle reiniging van kleine oppervlakken: STIHL RE 80

Met de elektrische hogedrukreiniger STIHL RE 80 kunnen particuliere gebruikers de kleine oppervlakken rondom de woning of in de tuin of hun tuinmeubelen reinigen. Dankzij zijn geïntegreerde wielen en de lange greep kan je de STIHL RE 80 gemakkelijk opbergen en transporteren naar zijn volgende gebruiksplaats.

 • Lichte, compacte hogedrukreiniger met basisuitrusting
 • Voor reinigingswerk rondom de woning en in de tuin
 • Grondige reiniging door roterende sproeier en vlakke sproeier
 • Snelkoppeling voor een eenvoudige aansluiting van de hogedrukslang en het pistool
 • Berg accessoires direct op de machine op
 • Elektrische hogedrukreiniger RE 80

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Roterende sproeier
  Roterende sproeier
  Vlakke sproeier
  Vlakke sproeier
  Snelkoppeling op de machine
  Snelkoppeling op de machine

  Technische details

  Toerental (1/min)20000 U/min
  Werkdruk90 bar
  Gewicht, bedrijfsklaar7 kg
  Max. druk120 bar 1)
  Min. waterdebiet330 l/u

  Service en advies