€ 679,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

De mulchmaaier STIHL RMA 2 RPV heeft geen benzine of kabel nodig: hij wordt aangedreven door het betrouwbare AP systeem waarvan de hoogwaardige lithium-ionaccu?s ook in de professionele machines van STIHL ingebouwd worden. De energievoorraad van die accu?s is groot genoeg om ook middelgrote tuinen te maaien. De speciale accu mulchmaaier RMA 2 RPV maait bijzonder snel. Het fijn versnipperde gras blijft na de doorgang van de maaier als een natuurlijke meststof tussen de grassprieten achter. Ook hoef je niet meer verschillende keren de grasopvangbox leeg te maken. De zuinige Ecomodus van deze STIHL accu grasmaaier zorgt voor nog meer efficiëntie bij het werk. En dankzij de praktische Quick-Fix-snelspanners op de stuurstang kan de grasmaaier na gebruik moeiteloos plaatsbesparend opgeborgen of getransporteerd worden. De RMA 2 RPV heeft 2 actieve accucompartimenten en je kan dus 2 accu's gelijktijdig in de machine plaatsen. Dankzij de seriële ontlading schakelt hij automatisch over op de tweede batterij zodra de eerste leeg is.
 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Lichte, wendbare accumulchmaaier met 46 cm maaibreedte
 • Variabel door snijhoogteverstelling aan de assen
 • Toerental blijft gelijk dankzij varioaandrijving, ook bij tempowisselingen
 • Maximale efficiëntie door ecomodus
 • Geoptimaliseerd vermogen dankzij in serie geschakelde accu’s
 • accugrasmaaier RMA 2 RPV

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Draaggreep
  DRAAGGREEP
  Licht lopende wielen
  COMFORTWIELEN
  Super-Softgriff
  SUPERSOFTGREEP

  Technische details

  Snoeibreedte46 cm
  Maaihoogte25 - 85 mm
  Maaihoogte-aanpassing4-fach (achsweise)
  Aandrijving2,0 - 4,5 km/h
  Nominaal vermogen1050 W

  Service en advies