€ 3.799,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

iMOW® 7: onderhoudt slim en volautomatisch zeer grote gazons

De STIHL iMOW® 7 robotmaaier is ideaal voor een volautomatisch onderhoud van privétuinen. De 3 vrij draaiende messen van het Disc-Cut systeem draaien op hoge snelheid en leveren een zuivere snede. De robotmaaier, uitgerust met een krachtige lithium-ion-accu, kan langdurig werken zonder onderbreking.

Dankzij het efficiënte rijgedrag kan de STIHL iMOW® 7 volledig zelfstandig gazons tot 5000 m² en zelfs hellingen tot 40% de baas. En dankzij het mulchsysteem wordt het gemaaide gras fijn versnipperd en verdeeld over het gazon, waar het dient als meststof. De robotmaaier omzeilt obstakels voorzichtig. De ultrasone sensoren en een gecontroleerde snelheid zorgen ervoor dat de maaier zo dicht mogelijk langs objecten rijdt en bij contact verandert hij automatisch van richting. Zelfs smalle stroken vormen geen probleem dankzij slimme manoeuvres. Hellingssensoren passen de snelheid aan op oneffen terrein voor een gelijkmatig maairesultaat.

De toetsen op het bedieningspaneel bieden een eenvoudig en intuïtief gebruik, ook nog versterkt door de spraaksynthese. De led-strip op de achterzijde informeert je bovendien over de huidige status van je maaier. De dagrijverlichting van de led-strip op de voorzijde is instelbaar in 3 verschillende standen. Je kan je robotmaaier op elk moment bedienen met de MY iMOW® app via Bluetooth® of WLAN. Met de app kan je ook de maaihoogte individueel instellen op verschillende niveaus en een maaischema bepalen, inclusief tijdsintervallen waarin de maaier je gazon volledig zelfstandig maait. Indien nodig kan je de robotmaaier ook handmatig starten. Dankzij de individueel instelbare regensensor beslis je of je iMOW® 7 je gazon moet maaien bij nat weer of het werk moet onderbreken. Het dockingstation dient als parkeer- en laadzone.

Voor de installatie heb je de juiste installatiekit nodig, afhankelijk van de grootte van je gazon. De STIHL iMOW® robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Toch is de iMOW® robotmaaier geen speelgoed. Houd daarom kinderen, omstanders en dieren uit het werkgebied wanneer de robotmaaier actief is. Meer informatie vind je in de gebruiksaanwijzing.

iMOW® 7 robotmaaier

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Disc-cut systeem
Disc-cut systeem
Elektrische maaihoogteverstelling
Elektrische maaihoogteverstelling
Gereedschapsloos vervangen van messen (iMOW®)
Gereedschapsloos vervangen van messen (iMOW®)

Technische details

Max. maaioppervlak5000 m² 1)
Max. stijging40 %
Snoeibreedte28 cm
Min. maaihoogte20 mm
Max. maaihoogte60 mm

Service en advies