€ 4.399,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

iMOW® 7 EVO robotmaaier: maait volautomatisch zeer grote gazons

De STIHL iMOW® 7 EVO helpt je om doeltreffend grote privétuinen te onderhouden, en dit geheel automatisch. De 3 vrij draaiende messen van het Disc-Cut systeem draaien op hoge snelheid en leveren een zuivere snede.

De STIHL iMOW® 7 EVO, uitgerust met een krachtige lithium-ion-accu, kan gazons tot 5 000 m² en hellingen tot 45% gemakkelijk aan. En dankzij het mulchsysteem wordt het gemaaide gras fijn versnipperd en verdeeld over het gazon, waar het dient als meststof. Met de optioneel verkrijgbare Upgrade Kit kan je robotmaaier zelfs hellingen tot 60% de baas. Hij omzeilt obstakels voorzichtig en met een gecontroleerde snelheid dankzij de verschillende sensoren. Zo wordt het gazon zo dicht mogelijk bij objecten gemaaid. Bovendien verandert de robotmaaier automatisch van richting bij contact met een obstakel. Zelfs smalle stroken vormen geen probleem: slimme manoeuvres maken effectief maaien mogelijk. Hellingssensoren passen de snelheid aan op oneffen terrein, wat een gelijkmatig maairesultaat garandeert.

De toetsen op het bedieningspaneel maken de maaier nog gebruiksvriendelijker. De intuïtieve bediening wordt bovendien ondersteund door de spraaksynthese. De led-strip op de achterzijde en de lichtpatronen van de ledmatrix op de bovenzijde van de behuizing geven informatie over de huidige status van de robotmaaier. De dagrijverlichting van de led-strip op de voorzijde is instelbaar in 3 verschillende standen. Je kan je STIHL iMOW® 7 EVO op elk moment bedienen met de MY iMOW® app, via Bluetooth® of WLAN, maar ook via mobiele telefonie. Wanneer de robotmaaier zich buiten het gebruiksgebied bevindt, wordt een alarm geactiveerd. Zo kan je een diefstal lokaliseren en de locatie van je machine bepalen. Met de app kan je ook de maaihoogte individueel instellen in verschillende standen. Het maaischema helpt je om wekelijkse tijdsintervallen vast te leggen waarin je STIHL iMOW® 7 EVO volledig autonoom kan werken. Indien nodig kan je de robotmaaier ook handmatig starten. Dankzij de individueel verstelbare regensensor beslis je of je iMOW® 7 het gazon moet maaien bij nat weer of het werk moet onderbreken. Het dockingstation dient als parkeer- en laadzone.

Voor de installatie heb je de juiste installatiekit nodig, afhankelijk van de grootte van je gazon. De STIHL iMOW® robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Toch is de iMOW® robotmaaier geen speelgoed. Houd daarom kinderen, omstanders en dieren uit het werkgebied wanneer de robotmaaier actief is. Meer informatie vind je in de gebruiksaanwijzing.

 • Robotmaaier voor gazons tot 5 000 m² en hellingen tot 45%
 • Nauwkeurig maaisysteem met 3 vrij draaiende messen
 • Past zich aan je behoeften aan dankzij de elektrische maaihoogteverstelling op verschillende niveaus
 • Handige bediening via de MY iMOW® app en de Smart Home-verbinding
 • Zelfstandige uitvoering van het maaischema met permanente toegang via je mobiele telefoon
 • iMOW® 7 EVO robotmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Disc-cut systeem
  Disc-cut systeem
  Elektrische maaihoogteverstelling
  Elektrische maaihoogteverstelling
  Gereedschapsloos vervangen van messen (iMOW®)
  Gereedschapsloos vervangen van messen (iMOW®)

  Technische details

  Maximaal gazonoppervlak5000 m² 1)
  Maximaal hellingspercentage45 %
  Maximaal hellingspercentage met Upgrade Kit60 %
  Maaibreedte28 cm
  Min. maaihoogte20 mm

  Service en advies