€ 179,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning10,8 V
Gewicht0,76 kg
Geluidsdrukniveau72 dB(A)
Trillingswaarde links/rechts1,4
Aantal sneden met AS2bis zu 2000

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accusnoeischaar ASA 20: voor eenvoudiger en minder vermoeiend snoeien

In vergelijking met klassieke snoeischaren maakt de accusnoeischaar ASA 20 van STIHL snoeiwerk zoals het onderhoud van bomen, heesters, struiken, sierplanten en wijnstokken veel gemakkelijker – zowel rond het huis en in de tuin als bijvoorbeeld in boom- en wijngaarden. De accusnoeischaar wordt aangedreven door een accu van het STIHL AS systeem. Ze heeft messen die lang scherp blijven, vergt weinig onderhoud en is eenvoudig te gebruiken. Bovendien heb je dankzij de hulp van de accu veel minder kracht nodig om de klus te klaren. Nog een voordeel van deze machine: de messen zorgen voor een precieze snoeibeurt en dus voor een glad en ononderbroken snoeiresultaat, wat het risico op infecties vermindert en bijdraagt tot een gezonde groei.

Met de accusnoeischaar STIHL ASA 20 kan je bovendien gemakkelijk takken met een diameter tot 25 mm snoeien – een taak die nog gemakkelijker wordt door de ergonomische, goed uitgebalanceerde rubberen handgreep en het progressieve snoeisysteem. De ASA 20 heeft twee openingsbreedten, zodat je de machine precies kan afstemmen op het uit te voeren snoeiwerk. Zo kan je sneller werken als je bijvoorbeeld grote hoeveelheden fijne takken moet snoeien. De LCD-display geeft duidelijk het laadniveau van de accu, de geselecteerde openingsbreedte en het totale aantal sneden weer. Met het geïntegreerde boordgereedschap kan je zelf ter plekke een aantal eenvoudige onderhoudsklussen uitvoeren, zoals het afstellen van de messpeling. De meegeleverde mesbeschermer voorkomt contact met de messen tijdens het transport en de opslag.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je snoeischaar, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Service en advies