€ 74,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Voor nauwkeurig zagen.

De STIHL takkenzagen vallen op door hun lange levensduur en hun ergonomische structuur dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Met de STIHL PR C takkenzagen met gebogen zaagblad kunnen professionals, vooral actief in de boomverzorging, zelfs moeilijk bereikbare takken snel en comfortabel zagen. De gebogen vorm van het zaagblad stelt de gebruiker in staat om zonder druk te werken en dus zijn krachten te sparen. Het zaagblad van de PR C takkenzaag is gemaakt van impulsgehard, verchroomd staal en heeft een conische vorm met een 3-zijdige Japanse vertanding. De STIHL PR C takkenzagen zijn beschermd tegen corrosie en kunnen veelzijdig worden gebruikt. Dankzij hun ergonomische handgreep met 2 componenten kan je je krachten sparen, vooral bij langdurig gebruik.


De standaard meegeleverde houder kan je aan beide zijden van de gordel monteren, zodat je de STIHL PR C takkenzagen comfortabel kan gebruiken, of je nu links- of rechtshandig bent.


De STIHL PR C takkenzagen met gebogen zaagblad zijn verkrijgbaar in de volgende versies:

  • STIHL PR 27 C met een zaagblad van 27 cm lang voor takken met een diameter tot 120 mm

  • STIHL PR 33 C met een zaagblad van 33 cm voor takken met een dikte tot 150 mm

Technische details

Lengte27-33 cm

Service en advies