€ 69,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Telescoopzaag PR 38 CT: voor nauwkeurig snoeien van takken op grote hoogte

De telescoopzaag STIHL PR 38 CT helpt je om moeilijk bereikbare takken efficiënt door te zagen. Deze hoogwaardige takkenzaag, met een totale lengte van 40 cm en een hardverchroomd zaagblad, zorgt ervoor dat je takken netjes kan snoeien zonder dat de zaag vast komt te zitten in de tak. Daartoe is het zaagblad voorzien van ruimtegleuven die een effectieve afvoer van de ontstane spaanders garanderen. Het handige stootmes en de trekhaak kan je gebruiken om afgezaagde takken die in de boom blijven hangen gemakkelijk naar beneden te trekken. De telescoopzaag PR 38 CT van STIHL is dus ook prima geschikt voor het boomonderhoud. De schorssnijder voorkomt dat de schors afscheurt.

Om de takkenzaag STIHL PR 38 CT te gebruiken, heb je de STIHL telescoopstang nodig waarmee je het werkbereik traploos kan verstellen van 175 cm tot 320 cm.

De telescoopzaag STIHL PR 38 CT heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).

Zaag voor telescoopstang

Service en advies