€ 799,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Compacte tuinfrees voor kleine tuinen

De STIHL tuinfrees MH 445 is perfect voor smalle terreinen en in kleine bloemperken. De compacte afmetingen en de standaardbreedte van 45 cm garanderen een grote wendbaarheid. En om tussen smalle plantenrijen te werken, kan de breedte tot 25 cm verminderd worden. Dankzij de krachtige en constant werkende benzinemotor woel je de grond gemakkelijk en snel om. De hakmessen dringen in een optimale volgorde in de bodem, breken de korst open en vermengen de aarde. De in de hoogte verstelbare remhaak zorgt ervoor dat je heel precies in het spoor blijft. Het antivibratiesysteem vangt een groot deel van de motortrillingen op zodat je de tuinfrees gedurende lange tijd kunt gebruiken zonder moe te worden. Het goede evenwicht van de machine en de centrale verstelling van het stuur dragen op hun beurt bij tot de comfortabele bediening. Zo kun je de machine in een goede ergonomische houding en met weinig krachtinspanningen geleiden. Om de STIHL MH 445 te reinigen of te monteren, kantel je hem op zijn transportwielen waarna de hakmessen goed toegankelijk zijn.
 • Met verstelbare duwstang voor probleemloos transport en probleemloze opslag
 • Ideaal om te werken op een kleine ruimte en in kleine perken
 • Standaardbreedte van 45 cm kan tot 25 cm beperkt worden
 • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem
 • Kantelbaar, voor een betere montage en reiniging van de hakmessen.
 • Wendbare benzinetuinfrees voor kleinere tuinen
 • MH 445 benzinetuinfrees

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Reinigingspositie
  Reinigingspositie
  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Hakmessen
  Hakmessen

  Technische details

  Werkbreedte4 cm
  Haksetdiameter30 cm
  Aandrijving1V
  Tankinhoud0,9 l
  MotortypeEVC 200.4 C

  Service en advies