€ 924,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige en veelzijdige tuinfrees

De STIHL tuinfrees MH 585 is een veelzijdige allrounder voor middelgrote oppervlakken en grote bloemperken. De motor is krachtig genoeg om ook zware en vaste grondsoorten efficiënt om te woelen. Met deze frees kun je tuinen of bloembedden opnieuw aanleggen of de grond voorbereiden om er groenten te zaaien. Om ook tussen smalle plantenrijen efficiënt te werken, kun je de freesset van de MH 585 tot een werkbreedte van 60 cm verkleinen. Uitrustingselementen zoals het geïntegreerde antivibratiesysteem, de centrale verstelling om de hoogte van het stuur aan je lichaamslengte aan te passen en de achteruitversnelling maken het werk aanzienlijk lichter. Met de achteruitversnelling kun je de tuinfrees zonder inspanningen keren, een nieuwe richting uitsturen of rond hindernissen navigeren. Het lage zwaartepunt van de machine zorgt er daarnaast voor dat je bij de manipulatie ervan je krachten spaart. De machine is uitgerust met wielen die je omhoog kunt klappen, en met een verstelbare stuurstang. Zo kan je de tuinfrees moeiteloos opbergen zonder dat ze veel plaats inneemt.
 • Krachtige allroundbenzinetuinfrees met achteruitversnelling
 • Voor middelgrote oppervlakken en grotere perken
 • Efficiënt omgraven, ook van vaste ondergrond
 • Deelbare hakset om de werkbreedte te beperken
 • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem
 • Met verstelbare duwstang voor probleemloos transport en probleemloze opslag
 • Tuinfrees MH 585

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Antivibratiesysteem
  Antivibratiesysteem
  Hakmessen
  Hakmessen

  Technische details

  Gemeten geluidsdrukniveau LpA79 dB(A)
  Aandrijving1V + 1R
  Cilinderinhoud149 cm³
  Geluidsniveau gegarandeerd LwA (dB[A])93 dB(A)
  Gewicht44 kg

  Service en advies