€ 1.029,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige tuinfrees voor grote oppervlakken

Snel, stevig en doeltreffend: de STIHL tuinfrees MH 685 kan op uiteenlopende grondsoorten en op verschillende types van terrein ingezet worden. Deze machine trekt dankzij haar krachtige motor probleemloos nieuwe voren, maar is toch comfortabel te manipuleren. Dat is te danken aan de antivibratie-elementen tussen de transmissiebehuizing en de stuurstang, en de doordachte gewichtsverdeling van de tuinfrees. Om een hoog arbeidscomfort mogelijk te maken, kunnen de hoogte en breedte van de stuurstang aangepast worden aan de gebruiker. En om de machine op te bergen, kan de stuurstang opgeklapt worden. De machine heeft zowel een versnelling vooruit als achteruit en blijft dankzij de remhaak bij het omwoelen van de aarde heel precies in het spoor. De werkbreedte kan indien gewenst van 85 cm tot 60 teruggebracht worden om ook tussen smalle plantenrijen te werken. De stevige transmissiebehuizing uit aluminium, de wormas uit gehard staal en het wormwiel uit een bronslegering staan borg voor een lange levensduur. De twee wielen achteraan die bij het werken omhoog geklapt worden, dienen om de MH 685 te transporteren of op te bergen.
 • Bijzonder robuuste componenten uit gehard staal en aluminium
 • Voor moeilijke omstandigheden en zware ondergronden
 • Standaardbreedte van 85 cm kan tot 60 cm beperkt worden
 • Heel krachtige benzinetuinfrees met achteruitversnelling
 • Speciaal gevormd hakmes voor efficiënt omgraven
 • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem
 • Tuinfrees MH 685

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Eenvoudige bediening van de gashendel
  Antivibratiesysteem
  Antivibratiesysteem
  Hakmessen
  Hakmessen

  Technische details

  Gemeten geluidsdrukniveau LpA80 dB(A)
  Aandrijving1V + 1R
  Cilinderinhoud173 cm³
  Geluidsniveau gegarandeerd LwA (dB[A])93 dB(A)
  Gewicht46 kg

  Service en advies