€ 259,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Compacte accu verticuteermachine met ventilatiewals

Voor het gemakkelijk verticuteren of losmaken van kleine gazons met veel hoekjes is de STIHL RLA 240 de ideale accu verticuteermachine. Dit model is uitgerust met het STIHL AK systeem om je gazon draadloos en in alle vrijheid te onderhouden. Met een werkbreedte van 34 cm combineert deze machine een hoge wendbaarheid met een hoog rendement, speciaal voor tuinen met veel hoekjes. Gebruik de machine samen met de verticuteereenheid om de grasmat verticaal in te snijden voor een betere beluchting. Of werk met de ventilatiewals om mos en dood gras uit het gazon te verwijderen. Je kan het gewenste gereedschap en de werkdiepte in een handomdraai instellen en meteen beginnen met het verticuteren of ontmossen van je gazon. Het geproduceerde plantenafval wordt opgevangen in de opvangbak met een capaciteit van 50 liter. De STIHL RLA 240 is uitgerust met een lichte en robuuste polymeerbehuizing voor een moeiteloze werking en een optimale stabiliteit. Dankzij de licht lopende wielen is de machine erg handig te manoeuvreren. De inklapbare duwboom en de twee geïntegreerde handgrepen zorgen voor een eenvoudig transport. Dankzij een veermechanisme kan je de lithium-ionaccu eenvoudig verwijderen, zodat je hem gemakkelijk kan opladen en opbergen.
 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Compacte accuverticuteermachine voor kleinere, gebogen gazons
 • Geschikt voor het verticuteren en kammen van gazons
 • Gewenste werkdiepte traploos instelbaar
 • Flexibel werken dankzij lichtlopende wielen
 • Gemakkelijk te transporteren en plaatsbesparend op te bergen
 • RLA 240 accuverticuteermachine

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Licht lopende wielen
  COMFORTWIELEN
  Instelling van de werkdiepte
  WERKDIEPTE-INSTELLING
  Draaggreep
  DRAAGGREEP

  Technische details

  Gazon0-500 m²
  Werkbreedte34 cm
  Werkdiepte15 mm
  Nominaal vermogen900 W
  Nominaal toerental werkgereedschap3300 omw./min.

  Service en advies