€ 213,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Compacte elektrische verticuteermachine met ventilatiewals

Met de elektrische verticuteermachine STIHL RLE 240 kun je kleine grasperken moeiteloos verticuteren of ‘roskammen’. Dankzij de elektrische motor verwijder je mos en vervilt gras op een stille en milieuvriendelijke manier. Hoe intensief je het terrein bewerkt, beslis je zelf. Met de scherpe messen van de verticuteereenheid snij je de grasmat verticaal in zodat lucht, water en voedingsstoffen opnieuw gemakkelijk tot de wortels kunnen doordringen. Om maaisel en plantenresten uit het grasperk te verwijderen, zonder daarbij in de wortels van het gras te snijden, gebruik je de veertanden van de verluchtingsrol. Beide rollen zijn met enkele handgrepen eenvoudig om te wisselen. Met een werkbreedte van 34 cm toont de elektrische verticuteermachine zich bijzonder efficiënt en dankzij het lage gewicht en de licht lopende wielen is hij opmerkelijk goed te besturen. Bovendien beschikt de STIHL RLE 240 over een lichte maar stevige behuizing in polymeer. Dankzij de inklapbare duwboom en de draaggreep op de voorzijde is deze machine zeer handzaam en eenvoudig te manipuleren.
 • Walsen verwisselbaar met enkele handelingen
 • Compacte elektrische verticuteermachine voor kleinere gazons
 • Voor geluidsarm en milieuvriendelijk gebruik
 • Flexibel werken dankzij lichtlopende wielen
 • Geschikt voor het verticuteren en kammen van gazons
 • Gemakkelijk te transporteren en plaatsbesparend op te bergen
 • Verticuteermachine RLE 240

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Verticuteereenheid
  Verticuteereenheid
  Licht lopende wielen
  Licht lopende wielen
  Geïntegreerde kabeltrekontlasting
  Geïntegreerde kabeltrekontlasting

  Technische details

  Vibratiewaarde ahw5,2 m/s²
  Onzekerheidsfactor geluidsdrukniveau KpA (dB[A])3 dB(A)
  Gemeten geluidsdrukniveau LpA79 dB(A)
  Gewicht16 kg
  Gegarandeerd geluidsniveau LwA (dB[A])95 dB(A)

  Service en advies