€ 99,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accuhandstofzuiger SEA 20: snoerloos reinigen van kleine oppervlakken in en om het huis en in voertuigen

De accuhandstofzuiger STIHL SEA 20 is zeer handig. Je kan er snel en gemakkelijk kleine oppervlakken mee schoonmaken. Dankzij zijn lithium-ion-accu van het STIHL AS systeem reinig je oppervlakken in een handomdraai, snoerloos en stil. De handstofzuiger van STIHL is licht en ergonomisch. Met een vermogen van 10 V biedt hij uitstekende prestaties.

Dankzij de zeer handige rubberen handgreep kan je de startknop gemakkelijk bedienen, of je nu links- of rechtshandig bent, en de stofzuiger STIHL SEA 20 stevig vasthouden. De vergrendeling maakt een continue werking mogelijk, zonder dat je de bedieningshendel moet indrukken. Net achter de aanzuigmond houdt een flexibele terugslagklep het aangezogen vuil vast in het reservoir. Dat kan je gemakkelijk losmaken, om het leeg en schoon te maken. Het tweefasige filtersysteem biedt een zeer doeltreffende filtering. Je kan het gemakkelijk reinigen en opnieuw gebruiken.

Bij de handstofzuiger STIHL SEA 20 worden standaard tal van handige accessoires geleverd: voegenzuigmond, grofvuilzuigmond, zuigslang, verlengbuis, papierfilter en filtermand. Inbegrepen bij de accuhandstofzuiger STIHL SEA 20 is ook een opbergtas met ophangoog, zodat je hem tussen de gebruiksbeurten door gemakkelijk kan opbergen en zo ruimte kan besparen.

Raadpleeg ons overzicht van de laad- en looptijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je met je STIHL SEA 20 kan werken en hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.

Kleine oppervlakken snel reinigen met de accuhandstofzuiger SEA 20

Met de accuhandstofzuiger STIHL SEA 20 kunnen particuliere gebruikers kleine en droge oppervlakken in huis snel en eenvoudig reinigen, bijvoorbeeld in de eetkamer, in de hoeken van verschillende kamers, maar ook in de garage, in de werkplaats, in je auto of op het balkon. De STIHL SEA 20 is compatibel met de STIHL Smart Connector 1.0. Die kan je later installeren. Met de STIHL Smart Connector kan je het aantal bedrijfsuren en andere parameters registreren en alles transparant beheren via de STIHL connected App.

SEA 20 accuhandstofzuiger

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Ledaanduiding van het laadniveau
LED-LAADSTATUSINDICATOR
Zachte handgreep
SOFTGREEP
Vergrendeling van de gashendel
Vergrendeling van de gashendel

Technische details

Gewicht1,1 kg
Nominale spanning10,8 V
Nominale stroom10 A
Autonomie accu met AS2tot 14 min 1)
Volumestroom1026 l/min

Service en advies