€ 3.899,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige zitmaaier met 2-cilinder motor

Met de compacte zitmaaier RT 4112 SZ kan je ook het grote werk in de tuin aan. De uitrusting van dit krachtige model maakt een eenvoudige bediening en een hoog rijcomfort mogelijk zodat deze zitmaaier moeiteloos en veilig te besturen is. Een belangrijk uitrustingsonderdeel daarvoor is de 1-pedaal-wielaandrijving waarmee je vlot tussen voor- en achteruit kunt wisselen, of waarmee je elke snelheid tussen het maximum en stilstand kunt instellen. Het sportieve design, de lage instap en de comfortabele bestuurdersstoel die je zonder gereedschap aan je lichaamslengte kunt aanpassen, creëren een aangename werkomgeving. De messen van het maaiwerk bedien je heel eenvoudig vanuit de cockpit. Het geleidesysteem langs de twee kanten van het maaiwerk dienen om de grashalmen over de hele maaibreedte optimaal naar de messen te leiden. De zijdelingse uitwerpopening maakt het mogelijk om grote terreinen in één doorgang te maaien zonder tijd te verliezen. Het maaisel wordt daarbij over het grasveld verspreid zodat je de grasopvangbox niet hoeft leeg te maken.
 • Comfortabel door verstelbare bestuurdersstoel
 • 1-pedaalwielaandrijving om vlot te sturen
 • Krachtige zitmaaier voor het onderhoud van heel grote gazons
 • Doeltreffend werken dankzij het vangsysteem en de zijuitworp van het maaisel
 • Voor privé-tuineigenaars en landschapstuiniers
 • RT 4112 SZ zitmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Maaidek met zijdelingse uitwerpopening
  Maaidek met zijdelingse uitwerpopening
  Turfbanden
  Turfbanden

  Technische details

  Snijbreedte110 cm
  Snijhoogte35-90 mm
  Transmissiehydrostatisch
  Tankinhoud9 l
  Cilinderinhoud635 cm³

  Service en advies