€ 5.799,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige zitmaaier met cruisecontrol

De STIHL RT 6112 ZL biedt je een combinatie van moderne technologie, een zeer hoge maaikwaliteit en een sportief design. Zelfs moeilijk terrein en zware arbeidsomstandigheden vormen geen probleem voor deze zitmaaier. Dankzij de uitgebreide uitrusting en de krachtige 2-cilindermotor worden zelfs lange maaibeurten op grote terreinen een aangename en ontspannende activiteit. De grote snijbreedte van de zitmaaier laat het werk vlot vooruitgaan en het synchroon maaiwerk, de snijhoogteverstelling en het geleidesysteem zorgen voor hoogwaardige en opvallend uniforme maairesultaten. En op elk moment kan je met de 1-pedaal-wielaandrijving vlot doorheen de tuin manoeuvreren. Om het rijcomfort nog te verhogen, kun je de cruisecontrol comfortabel met een druk op de knop inschakelen. Zo regel je automatisch de snelheid van jouw STIHL zitmaaier en zet je het werk voort zonder moe te worden. Op de LCD-display is zelfs bij krachtige zonneschijn alle belangrijke informatie goed af te lezen. Het maaigoed wordt verzameld in de grasopvangbox van 350 liter die de vorm van een baggeremmer heeft. En dankzij de flexibel instelbare inhoudsindicatie weet je op elk moment wanneer je de box moet leeg maken.
 • Hoog rijcomfort door cruisecontrol en 1-pedaalaandrijving
 • Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke lcd-display
 • Voor privé-tuineigenaars en landschapstuiniers
 • 1-pedaalwielaandrijving om vlot te sturen
 • Krachtige zitmaaier ook voor moeilijk terrein
 • Grote grasopvangbox van 350 liter uit kunststof met zwaardgreep
 • RT 6112 ZL zitmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Cruisecontrol
  Cruisecontrol
  Trekhaak
  Trekhaak

  Technische details

  Snijbreedte110 cm
  Snijhoogte30-110 mm
  Volume grasopvangbox350 l
  Transmissiehydrostatisch
  Tankinhoud9 l

  Service en advies