€ 6.179,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige zitmaaier voor grote grasperken

Met de STIHL zitmaaier RT 6127 ZL neem je grote grasperken krachtig en precies onder handen. Het rijcomfort en de bedieningselementen van de zitmaaier garanderen dat je daarbij, zelfs in zware arbeidsomstandigheden, geen tijd en krachten verliest. Voor een constante maaikwaliteit zorgen de grote snijbreedte, het synchroon maaiwerk en de eenvoudige snijhoogteverstelling die je vanuit de ergonomisch gevormde cockpit bedient. Dankzij de informatie op de LCD-display hou je, van op de bestuurdersstoel die je zonder gereedschap kunt instellen, altijd alle belangrijke functies van de zitmaaier in het oog. Met de cruisecontrol kun je je weg gecontroleerd en moeiteloos voortzetten. Vanuit de cockpit kun je ook alle andere bedieningselementen comfortabel bedienen. Met de elektronische messenkoppeling schakel je het maaiwerk in en uit. Dankzij het geleidesysteem wordt het gras over de hele snijbreedte optimaal naar de messen geleid. Met de 1-pedaal-wielaandrijving verander je efficiënt de rijrichting van de zitmaaier – van vooruit in achteruit en omgekeerd – om bij het maaien bijvoorbeeld nog wendbaarder te manoeuvreren. Ook de praktische sabelgreep om de grasopvangbox van 350 liter leeg te maken, bedien je comfortabel van op de bestuurdersstoel. Bovendien is de opvangbox in de vorm van een baggeremmer gemakkelijk schoon te maken omdat hij uit kunststof vervaardigd is.
 • Eenvoudig te bedienen snijhoogteverstelling en meskoppeling
 • Voor privé-tuineigenaars en landschapstuiniers
 • Constante snijkwaliteit door synchroon maaiwerk en vangleidsysteem
 • Krachtige zitmaaier voor het onderhoud van grote gazons
 • Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke lcd-display
 • Hoog rijcomfort door cruisecontrol en 1-pedaalaandrijving
 • RT 6127 ZL zitmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Elektromagnetische messenkoppeling (EBC)
  Cruisecontrol
  Cruisecontrol
  LCD-display
  LCD-display

  Technische details

  Snijbreedte125 cm
  Snijhoogte30-110 mm
  Volume grasopvangbox350 l
  Transmissiehydrostatisch
  Tankinhoud9 l

  Service en advies