De STIHL AI lijn: accumachines voor de kleine tuin

Gemakkelijk te bedienen, licht en gemaakt voor snelle en spontane klusjes in de tuin: de accumachines van de AI lijn van STIHL.

Man met STIHL accuheggenschaar HSA 45 van de AI lijn voor een huis

Met de STIHL AI lijn in de tuin ben je op alles voorbereid

Met de AI lijn van STIHL worden alle tuinklusjes kinderspel: alle machines van de AI lijn zijn handig, eenvoudig te bedienen en speciaal gemaakt om de uitdagingen van tuineigenaars met een kleine tuin aan te pakken. De accumachines van de AI lijn beschikken over een geïntegreerde accu die zonder problemen aan het stopcontact kan worden opgeladen. De STIHL AI lijn bestaat uit 3 machines: de HSA 45 accuheggenschaar, de BGA 45 accubladblazer en de FSA 45 accukantenmaaier.

Vrouw met veiligheidsbril snoeit de vlakke haag voor een huis met de STIHL accuheggenschaar HSA 45

HSA 45 accuheggenschaar

De handige HSA 45 accuheggenschaar is het ideale werktuig om de haag rond het huis te snoeien. Met een gewicht van slechts 2,3 kg gaat het snoeien van kleinere struiken en hagen in een handomdraai. Met het eenzijdig geslepen mes kunnen dunne takken heel precies gesnoeid worden. Bovendien maakt de heggenschaar erg weinig geluid en laadt de geïntegreerde accu eenvoudig en snel op.

Vrouw met veiligheidsbril trimt graskanten op een niveau voor een huis met de STIHL accukantenmaaier FSA 45

FSA 45 accukantenmaaier

De FSA 45 accukantenmaaier is gemaakt om gazons en kanten te trimmen en te perfectioneren. Met de geïntegreerde lithiumionaccu en een gewicht van slechts 2-3 kilogram worden fijne werkzaamheden aan graskanten en paadjes kinderspel. Hierbij kan je zowel horizontaal als verticaal trimmen. Zo kan je zelfs de fijnste graskanten glad trimmen en krijgt het gazon een vlekkeloos uitzicht.

Vrouw met veiligheidsbril en hoed verwijdert bladeren met de STIHL BGA 45 bladblazer

BGA 45 Accubladblazer

De BGA 45 accubladblazer verlost kleine oppervlakken heel vlot van bladeren en vuil. Het enige wat je zelf nog moet doen nadat je de BGA 45 hebt gebruikt is de bladeren afvoeren. De bladblazer van de AI lijn is bijzonder geschikt voor geluidsgevoelige zones: ondanks zijn grote blaaskracht, produceert hij immers geen hoge geluidswaarden. Bovendien weegt de machine slechts 2 kilogram en kan hij zonder problemen vlot en spontaan worden ingezet.

Autonomie van de AI lijn

Klussen in de eigen tuin stellen machine en mens voor de meest uiteenlopende uitdagingen, onder meer op het vlak van autonomie. Met de STIHL AI lijn heb je altijd het juiste antwoord bij de hand: lichte, comfortabele en flexibel inzetbare accumachines met een lange looptijd. Met Accu Power van STIHL kies je altijd voor betrouwbare prestaties. 

Dit is wat je van je STIHL gereedschap uit de AI lijn mag verwachten:

Machine Autonomie per acculaadbeurt* Voorbeeldtoepassing**
HSA 45 Tot 40 minuten Tot 80 m2 haag
BGA 45 Tot 10 minuten

Tot 200 m2 terrein

FSA 45

Graskanten: tot 20 minuten

Gazon: Tot 12 minuten

Graskanten tot 250 m

Gazon tot 50 m2

*Deze waarden zijn richtwaarden en kunnen variëren afhankelijk van de toepassing.
**De opgegeven werktijden per acculaadbeurt en oppervlaktegegevens zijn richtwaarden en kunnen per toepassing en gebruik variëren.

Test nu de STIHL AI lijn

Je wil graag de onnavolgbare kracht en de uitstekende hanteerbaarheid van de STIHL AI lijn zelf ervaren? Geen probleem: je kunt alle gereedschappen van de AI lijn testen bij een dealer in de buurt.

De STIHL AI lijn samengevat

  • De STIHL AI lijn bestaat uit 3 machines.
  • Elke machine van de STIHL AI lijn valt op dankzij een perfecte bediening, autonomie en kracht.
  • De STIHL AI lijn is vooral geschikt voor hobbytuiniers en gebruik in kleine tuinen.