Directe productkeuze Elektrische grastrimmers
Elektrische grastrimmers

Elektrische grastrimmers

rondom goed afsnijden

Met de elektrische grastrimmers en kantenmaaiers kunt u zich reeds op het volgende weekend in de tuin verheugen. U was immers nog nooit zo snel klaar met de delicate werkzaamheden aan bloemperken en gazonkanten: de stekker insteken, de kabel aanbrengen en het woekerende groen te lijf gaan. Het grote vermogen en de robuuste draadmaaikoppen zorgen daarbij voor een zuiver resultaat.

Vergelijking Model Vermogen ­W Gewicht ­kg Standaard snijgarnituur ­ Nominale spanning ­V Prijs
FSE 31 245 2,2 1) Maaikop met draadspoel 230 € 69,00*
FSE 52 500 2,2 1) AutoCut C 2-2 220-240 € 99,00*
FSE 60 540 3,9 1) maaikop AutoCut C 230 € 147,00*
FSE 71 540 4 1) 230 € 172,00*
FSE 81 1.000 4,7 1) maaikop AutoCut C 5-2 230 € 199,00*
1) Zonder kabel, met snijgereedschap en bescherming

De elektrische grastrimmers en kantenmaaiers van STIHL maken komaf met wildgroei

Een elektrische grastrimmer of kantenmaaier is het perfecte gereedschap voor het onderhouden van de bomen, paden en randen van je terrein. Zelfs kleine met struikgewas bedekte oppervlakken maken hem niet bang. Kies voor een elektrische grastrimmer of kantenmaaier van STIHL en geniet van een perfect onderhouden tuin.

Elektrische grastrimmer van STIHL: voor een snel en discreet onderhoud van je tuin

Dankzij de krachtige grastrimmers en kantenmaaiers van STIHL heeft de wildgroei op je terrein geen schijn van kans meer. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt om snel en gemakkelijk al het woekerende groen te lijf te gaan. Sluit gewoon de machine aan en ga aan de slag! Dankzij de grastrimmers en kantenmaaiers van STIHL verloopt het onderhoud rond obstakels en langs randen gemakkelijk en comfortabel. Hun krachtige motoren en robuuste draadmaaikoppen garanderen betrouwbaar en doeltreffend werk.

De elektrische grastrimmers en kantenmaaiers van STIHL zijn bijzonder stil, veel stiller dan de benzinemodellen. Ze stellen je dus in staat je onkruid onder controle te houden zonder je buren te storen. Gehoorbescherming is voortaan niet meer nodig. Een kort overzicht van de andere kenmerken van onze STIHL grastrimmers en kantenmaaiers:

  • Verstelbare en handige beugelhandgreep
  • Trillingsarme zachte handgreep (FSE 71, FSE 81)
  • Trekontlasting van de kabel
  • Steunwiel/afstandsbeugel (optioneel)
  • Draaibare maaikop (FSE 31, FSE 52)

Comfortabele en betrouwbare machines

Werken met een elektrische grastrimmer of kantenmaaier van STIHL biedt vele voordelen. Naast het lage geluidsniveau hoef je je geen zorgen te maken over uitlaatgassen, het brandstofniveau of de laadstatus van je accu. Sluit de machine gewoon aan in het stopcontact en ga meteen aan de slag. De ingebouwde trekontlasting van de kabel voorkomt dat de stekkerverbinding onbedoeld losgekoppeld wordt.

Voor een optimaal comfort vangt de zachte handgreep van de modellen FSE 71 en FSE 81 een groot deel van de trillingen op. Dankzij de handige beugelhandgreep, die standaard op alle modellen is voorzien, kun je je machine eenvoudig en nauwkeurig sturen. De greeppositie van de beugelhandgreep kan bovendien aan de individuele lichaamslengte en de uit te voeren taken aangepast worden.

Voor je veiligheid: wanneer je met een grastrimmer of kantenmaaier werkt kunnen maaiafval, steentjes of kleine voorwerpen in de lucht geprojecteerd worden. Het is daarom essentieel om altijd de meegeleverde veiligheidsbril te dragen. Die is speciaal uitgerust met extra brede zijbescherming.

Een model voor elke vereiste

Omdat alle terreinen anders zijn, bieden de elektrische grastrimmers en kantenmaaiers van STIHL een verscheidenheid aan uitrustingen om aan alle behoeften te voldoen. De lichte en handige modellen FSE 31 en FSE 52 zijn geschikt voor het onkruidvrij maken van privéterreinen. Dankzij hun draaibare maaikop kunnen ze ook moeilijk toegankelijke plaatsen bereiken, bijvoorbeeld onder heggen en struiken.

De FSE 60 is een robuuste machine die is uitgerust met een AutoCut C maaikop, die ook kan worden gebruikt om doeltreffend onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op kleine oppervlakken. En als comfort voor jou belangrijk is, zul je de FSE 71 zeker waarderen. De kracht en snijdiameter (350 mm) zijn identiek aan die van de FSE 60, maar hij is ook voorzien van een zachte handgreep die een groot deel van de trillingen opvangt.

Als je grotere terreinen en oppervlakken met struikgewas moet onderhouden, raden we je aan de krachtige elektrische kantenmaaier FSE 81 te gebruiken. Hij is uitgerust met een zachte handgreep die de trillingen absorbeert alsook met een elektronische overbelastingsbeveiliging om betrouwbaar en comfortabel werk te garanderen. Door de maaikop op de grond te tikken wordt de maaidraad automatisch bijgesteld, wat betekent dat je niet hoeft te bukken en zo je rug beschermt.

De FSE 81 is ook standaard uitgerust met een steunwiel om planten en boomschors te beschermen. Alle modellen elektrische kantenmaaiers kunnen natuurlijk worden uitgerust met handige accessoires.

En voor uiterst precies maaiwerk langs gazonranden, raden we de benzine grastrimmers voor kleinere tuinen aan.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.