Directe productkeuze Elektrische heggenscharen
Elektrische heggenscharen

Elektrische heggenscharen

Handig, stil, krachtig

De STIHL elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid. De lichte modellen zijn optimaal geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken. Met het krachtige topmodel STIHL HSE 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Vergelijking Model Vermogen ­W Gewicht ­kg Zaagbladlengte ­cm Prijs
HSE 42, 45 cm 420 3 1) 45 € 129,00*
HSE 52, 50 cm 460 3,1 1) 50 € 139,00*
HSE 61, 50 cm 500 3,9 1) 50 € 211,00*
HSE 61, 60 cm 500 4,1 1) 60 € 221,00*
HSE 71, 60 cm 600 4,1 1) 60 € 233,00*
HSE 71, 70 cm 600 4,2 1) 70 € 254,00*
HSE 81, 50 cm 650 4,1 1) 50 € 314,00*
HSE 81, 60 cm 650 4,2 1) 60 € 324,00*
HSE 81, 70 cm 650 4,4 1) 70 € 344,00*
1) Zonder kabel

Elektrische heggenscharen van STIHL: krachtige machines, onberispelijk resultaat

Het assortiment van STIHL omvat elektrische heggenscharen met verschillende vermogens en afmetingen. Deze machines zijn optimaal geschikt voor werk rond het huis, in de tuin en in geluidsgevoelige gebieden. Dankzij hun hoge werknauwkeurigheid stellen ze je in staat je heggen tot in de perfectie te snoeien en onderhouden. De beschikbare modellen dekken alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Met deze professionele, betrouwbare en uiterst precieze machines is het verkorten van twijgjes, het snoeien van dunne takken en het trimmen van taaie heggen een koud kunstje.

Vind het perfecte vermogen voor je elektrische heggenschaar

Het STIHL assortiment van elektrische heggenscharen omvat machines met verschillende vermogens. Het model HSE 42, met een vermogen van 420 watt, is de kleinste elektrische heggenschaar uit het assortiment. De andere modellen bieden vermogens tot 650 watt. De twee kleinste modellen (HSE 42 en HSE 52) zijn bijzonder geschikt voor het onderhouden en snoeien van twijgjes en dunne takken. De krachtigere modellen bieden snijlengtes van 50 tot 70 centimeter. De HSE 81 is de krachtigste elektrische heggenschaar in het assortiment. Hij is ideaal voor het snoeien van dik vertakte heggen en dikke struiken. Zelfs de elektrische modellen met een hoog vermogen zijn aangenaam licht en kunnen daarom gemakkelijk gedurende lange tijd worden gebruikt. Elke tuinman, of hij nu amateur of professional is, vindt in het STIHL assortiment de heggenschaar die is aangepast aan zijn behoeften.

De voordelige uitrustingen van de elektrische heggenscharen van STIHL

Dankzij goed doordachte uitrustingen garanderen de elektrische heggenscharen van STIHL een nog comfortabeler gebruik. Met hun geavanceerde technologie zijn ze perfect ontworpen voor tuinwerk. Alle STIHL elektrische heggenscharen zijn standaard voorzien van de volgende uitrustingen:

  • De ingebouwde handbescherming biedt alle noodzakelijke veiligheid voor de handen, terwijl de gebruiker een onbelemmerd zicht op de snijmessen behoudt. Zo kun je je volledig concentreren op de essentie: je werk.
  • De nieuwe krachtige motoren zijn nog veelzijdiger dan hun voorgangers. Ze zorgen voor een hoge en constante kracht, zelfs bij intensief snoeiwerk.
  • De lichtgewicht, trillingsarme structuur beschermt je armen en zenuwen. Het werk in de tuin is daarom veel minder vermoeiend.
  • De mechanische mesrem zorgt ervoor dat de snijmessen van de heggenschaar stoppen zodra je de schakelaar loslaat. Dit maakt deze heggenschaar enorm betrouwbaar, hij reageert in minder dan een seconde.
  • De snelle, dubbelzijdig geslepen snijmessen garanderen een hoge slagfrequentie van maximaal 3400 slagen per minuut en een foutloze snoeivorm.
  • De vergrendelbare kabelontlasting zorgt voor een veilige verbinding naar de verlengkabel toe. Zo kun je je vrij verplaatsen met je machine en zonder onderbrekingen werken.

De HSE 61, HSE 71 en HSE 81 beschikken bovendien over nog andere kenmerken die je onderhoudswerken nog aangenamer maken. Het 3-voudig-schakelaarsysteem zorgt voor een grotere reikwijdte van de heggenscharen, zodat je elke taak aankunt. Dankzij de draaigreep met 5 standen met geïntegreerde armsteun kan de gebruiker nog comfortabeler werken.

Accessoires voor elektrische heggenscharen

Dankzij de verschillende accessoires voor elektrische heggenscharen, zal je je tuin nog makkelijker kunnen onderhouden. De opvangplaat voor snijmessen (compatibel met alle HSE-modellen) helpt bijvoorbeeld om snoeiafval op te vangen en af te voeren voor een perfect onderhouden tuin.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.