€ 929,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige en veelzijdige tuinfrees

De STIHL tuinfrees MH 585 is een veelzijdige allrounder voor middelgrote oppervlakken en grote bloemperken. De motor is krachtig genoeg om ook zware en vaste grondsoorten efficiënt om te woelen. Met deze frees kun je tuinen of bloembedden opnieuw aanleggen of de grond voorbereiden om er groenten te zaaien. Om ook tussen smalle plantenrijen efficiënt te werken, kun je de freesset van de MH 585 tot een werkbreedte van 60 cm verkleinen. Uitrustingselementen zoals het geïntegreerde antivibratiesysteem, de centrale verstelling om de hoogte van het stuur aan je lichaamslengte aan te passen en de achteruitversnelling maken het werk aanzienlijk lichter. Met de achteruitversnelling kun je de tuinfrees zonder inspanningen keren, een nieuwe richting uitsturen of rond hindernissen navigeren. Het lage zwaartepunt van de machine zorgt er daarnaast voor dat je bij de manipulatie ervan je krachten spaart. De machine is uitgerust met wielen die je omhoog kunt klappen, en met een verstelbare stuurstang. Zo kan je de tuinfrees moeiteloos opbergen zonder dat ze veel plaats inneemt.
Tuinfrees MH 585

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Eenvoudige bediening van de gashendel
Eenvoudige bediening van de gashendel
Antitrillingssysteem
STIHL ANTIVIBRATIESYSTEEM
Hakmessen
Hakmessen

Technische details

Aandrijving1V + 1R
Werkbreedte12 cm
Haksetdiameter32 cm
Tankinhoud1,4 l
MotortypeSerie HD675 OHV SC

Service en advies