Accupower voor professionals.

Het STIHL AP systeem: Speciaal ontwikkeld voor professionals die een beroep moeten kunnen doen op accumachines met een maximaal vermogen.

A gardening and landscaping team with STIHL professional cordless tools walks down a street.

Nieuwe krachtige accumachines voor professionals

Een krachtige keuze: voordelen van het AP systeem.

Afbeelding met pictogrammen van alle categorieën van STIHL professionele accumachines en het logo van het STIHL AP systeem in het midden.

Ons AP systeem is ideaal voor dagelijks professioneel gebruik in het landschaps-, tuin- en boomonderhoud en voor onderhoudswerk door gemeentediensten. De STIHL accutechnologie voor professionals biedt immers indrukwekkend hoge prestaties, een lange levensduur van de accu's en een geluidsarme werking – bovendien zijn de accu's flexibel te gebruiken.

Accumachines van het AP systeem

Het AP systeem van STIHL omvat een reeks accumachines voor alle toepassingsgebieden in het landschaps-, tuin- en boomonderhoud.

Een selectie:

Specialisten in de tuin- en landschapsarchitectuur nemen accumachines van het STIHL AP systeem en een ruggedragen accu mee uit de laadruimte van hun voertuig.

Volledige flexibiliteit: accessoires van het AP systeem

Met de accessoires van het AP systeem maak je individuele accumachines nog krachtiger en flexibeler. Het assortiment omvat bijvoorbeeld krachtige lithium-ion-accu's in verschillende capaciteiten, comfortdraagsystemen, handige gordeltassen en ruggedragen accu's voor machines met een stekkeraansluiting.

Innovatie voor professionals: het STIHL AP systeem

Loop- en laadtijden

De bijzonder krachtige STIHL accumachines van het AP systeem hebben een zeer lange levensduur en een uitzonderlijk hoog vermogen. De volgende tabellen tonen de looptijd van de accumachines van het AP systeem, afhankelijk van de gebruikte accu en de laadtijden van de verschillende STIHL accu's.

Naar de loop- en laadtijden

Laad- en energiebeheer

Dankzij het innovatieve laad- en energiebeheer kan je erop vertrouwen dat alle accu's 's nachts volledig opgeladen worden en dat je accumachines klaar zijn voor gebruik – of je nu mobiel of op één plaats moet werken. Met een laadkast kan je tot 20 accu's van het AP systeem 's nachts centraal opladen.

Meer informatie over de laadkast (PDF)

Machineparkbeheer voor professionals

STIHL connected is afgestemd op de specifieke eisen van professionele gebruikers, met name op het gebied van tuinbouw en landschapsonderhoud. Zo heb je altijd een betrouwbaar overzicht van de status en locatie van al je accumachines en ruggedragen accu's en kan je je machinepark gemakkelijk, digitaal en efficiënt beheren.

Naar STIHL connected

Werken in de regen

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, ook bij ongunstige weersomstandigheden. Daarom hebben ze een gecertificeerde spatwaterbescherming. De effectiviteit is bewezen door veeleisende interne tests. De spatwatertest is onder meer gebaseerd op de IPX4-standaard.

Test het STIHL AP systeem vandaag nog

Wil je de kracht en de flexibiliteit van het STIHL AP systeem graag zelf ervaren? Neem contact op met een van onze STIHL dealers om te informeren naar de mogelijkheden voor het testen van bepaalde machines.

 

Samenvatting: STIHL AP accusysteem

  • Het STIHL AP systeem is vooral bedoeld voor professionele gebruikers en gemeentelijke diensten. 

  • Het AP systeem biedt een ruime keuze aan accumachines voor tuinonderhoud, landschapsverzorging en boomverzorging

  • Het AP systeem is bijzonder krachtig, biedt een laag geluidsvolume en extra lange acculooptijden.

  • Het STIHL AP systeem maakt gebruik van innovatieve lithium-ion-accu's die flexibel inzetbaar zijn.

  • Het STIHL AP systeem biedt een intelligent laad- en energiebeheer en een uitgebreid aanbod accessoires.

Meer over accu's