€ 10,10
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Reiniging en onderhoud van kantenmaaiers en bosmaaiers


Met de STIHL Care & Clean Kit FS reinig en onderhoud je je STIHL kantenmaaiers en bosmaaiers snel en gemakkelijk om hun levensduur te verlengen. De STIHL Care & Clean Kit FS bevat alle reinigings- en onderhoudsmiddelen die je nodig hebt in één kit.


Zo kan je het vuil verwijderen van je machines en ze proper opbergen. Vergeet ook niet de transmissiemechanismen regelmatig te smeren om slijtage te verminderen. Wij raden je aan werk- of veiligheidshandschoenen te dragen wanneer je je kantenmaaier of bosmaaier reinigt en onderhoudt.Met ons proefpakket kan je onze onderhoudsproducten voor je STIHL kantenmaaier of bosmaaier vooraf testen. Het bevat een Multispray olie van 50 ml en een tube Superlub FS van 40 g.


De transparante en geurloze STIHL Multispray heeft een dubbele werking: het is een multifunctionele olie met een uitstekend smeervermogen. Daarnaast verwijdert ze ook  hardnekkig vuil en vastzittende deeltjes. Met deze spray voer je dus alle onderhouds- en reinigingstaken uit met één enkele handeling. Bovendien vormt de Multispray olie een niet-uithardende beschermende film op het oppervlak.


Het hoogwaardige STIHL Superlub FS transmissievet is speciaal ontworpen voor alle snel roterende transmissiemechanismen van STIHL kantenmaaiers en bosmaaiers. Dankzij zijn uitstekende hechting biedt het een langdurige bescherming en smering door in elk open element van het transmissiesysteem te blijven zitten. Gebruik het regelmatig om slijtage van de machine te verminderen.


Care & Clean Kit FS

Ingrediënten volgens de detergentenverordening:

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Deze link bevat tabellen met de overeenkomst tussen de INCI-namen, de namen van de Europese Farmacopee en de CAS-nummers.

Service en advies