€ 29,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Reiniging en onderhoud van kantenmaaiers en bosmaaiers


Met de STIHL Care & Clean Kit FS Plus reinig en onderhoud je je STIHL kantenmaaiers en bosmaaiers snel en gemakkelijk om hun levensduur te verlengen. De STIHL Care & Clean Kit FS Plus bevat alle reinigings- en onderhoudsmiddelen die je nodig hebt in één kit.


Zo kan je het vuil verwijderen van je machines en ze proper opbergen. Vergeet ook niet de transmissiemechanismen regelmatig te smeren om slijtage te verminderen. Wij raden je aan werk- of veiligheidshandschoenen te dragen wanneer je je kantenmaaier of bosmaaier reinigt en onderhoudt.
Ben je tevreden over de goede werking van onze STIHL kantenmaaiers en wil je ze correct kunnen reinigen en onderhouden, binnen je budget? In dat geval is ons voordeelpakket voor de reiniging en het onderhoud van kantenmaaiers en bosmaaiers echt iets voor jou. Het bevat:  • Varioclean 500 ml: deze speciale reiniger verwijdert organisch vuil. Spuit hem eenvoudigweg op kettingen, zaagbladen, messen en machinebehuizingen. Zijn biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen lossen hars, olie of grasvlekken op. Spoel ze vervolgens gewoon met water af.

  • STIHL Multispray 400 ml: de transparante en geurloze Multispray heeft een dubbele werking. Deze multifunctionele olie heeft een uitstekend smeervermogen. Bovendien verwijdert ze hardnekkig vuil en vastzittende deeltjes en vormt ze een niet-uithardende beschermende film op het oppervlak.

  • Superlub FS 80 g: het hoogwaardige STIHL Superlub FS transmissievet is ideaal voor de snel roterende transmissiemechanismen van STIHL kantenmaaiers. Dankzij zijn uitstekende hechting blijft het zitten in elk open element van het transmissiesysteem. Zo draagt het bij tot de vermindering van slijtage.


Care & Clean Kit FS Plus
Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Multispray

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Service en advies