€ 26,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Care & Clean Kit MS Plus – voordeelpakket: voor een doeltreffende reiniging van je kettingzaag en HD2-luchtfilter

Wil je je STIHL kettingzaag grondig reinigen en onderhouden? Dan is de STIHL Care & Clean Kit MS Plus de juiste keuze. Een regelmatig onderhoud van de behuizing, het zaagblad, het kettingwieldeksel, de cylinderribben en de HD2-luchtfilter draagt bij tot een lange levensduur en een langdurig behoud van de optimale prestaties van je kettingzaag. Het praktische voordeelpakket STIHL Care & Clean Kit MS Plus biedt je de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen en alle artikelen die je nodig hebt om je kettingzaag te reinigen en onderhouden in één kit:
  • 500 ml STIHL VarioClean Eco

  • Reinigingsborstel met groefreiniger

  • Microvezelwaszakje of -handschoen voor de HD2-luchtfilter en het onderhoud van oppervlakkenBegin met grof vuil los te maken uit de groef van het zaagblad, het oliesmeerkanaal en de cylinderribben van je STIHL kettingzaag door het af te schrapen met het metalen blad van de groefschraper en de losse vuildeeltjes af te borstelen met de plastic haren van de reinigingsborstel. Spuit elk onderdeel vervolgens in met het speciaal ontwikkelde universeel reinigingsmiddel STIHL VarioClean Eco, dat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Deze door Ecocert gecertificeerde ecologische reiniger maakt alle kunststof, metalen (ijzer of aluminium), rubberen of zelfs gelakte oppervlakken snel, doeltreffend en voorzichtig schoon. Zodra je het product op de zaagketting, het zaagblad of de behuizing spuit, lossen olie, vet, hars en organisch vuil onmiddellijk op. Je kan het microvezelwaszakje ook gebruiken als handschoen voor een extra hulp tijdens het schoonmaken. Spoel de verschillende onderdelen daarna gewoon af met water.Het microvezelwaszakje maakt het reinigen van de HD2-luchtfilter van je kettingzaag bijzonder eenvoudig: laat STIHL VarioClean Eco even inwerken. Doe vervolgens de filter in het waszakje en spoel af met warm water of was in de wasmachine op 60 °C, bijvoorbeeld samen met je reflecterende broek met bescherming tegen snijwonden STIHL Protect MS. De filter zal zo goed als nieuw zijn. Je hoeft hem dus niet te vervangen, en dat is ook goed voor het milieu.Wij raden aan om tijdens het schoonmaken werk- of veiligheidshandschoenen en een veiligheidsbril te dragen.

Care & Clean Kit MS Plus – voordeelpakket

Service en advies