€ 12,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

VarioClean Eco: speciale reiniger op basis van natuurlijke ingrediënten. Voor het verwijderen van olie, vet en organisch vuil

De speciale STIHL VarioClean Eco reiniger lost vuil zoals olie, vet, hars, plantenresten en grasvlekken effectief op en verwijdert het van je STIHL machines en accessoires. De bestanddelen van STIHL VarioClean Eco zijn voor 92% natuurlijk en de oppervlakte-actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat je niet alleen de behuizingen van je machines kan reinigen, maar ook zaagbladen, kettingen, messen, cirkelzaagbladen of zelfs de luchtfilters van je kettingzagen of alleszuigers, en dat alles op een efficiënte en milieuvriendelijke manier. STIHL VarioClean Eco heeft een aangename geur en is geschikt voor gebruik op diverse materialen, zoals kunststof, metaal, aluminium, rubber en geverfde oppervlakken. Hij biedt daarom vele toepassingsmogelijkheden. De handig gevormde spuitfles is gemaakt van 50% gerecycleerd materiaal.Spuit gewoon je machines, gereedschappen of luchtfilters in met STIHL VarioClean Eco en laat het product ongeveer 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens de oppervlakken of filters af met water of veeg ze schoon met een vochtige microvezeldoek om los vuil te verwijderen. Voor de STIHL HD2-filters laat je het product 5 minuten inwerken. Was vervolgens de filters in de wasmachine op maximaal 60° in het meegeleverde waszakje. Eenmaal volledig droog is de filter zo goed als nieuw. Je hoeft hem dus niet te vervangen, en dat is ook goed voor het milieu.

De speciale reiniger STIHL VarioClean Eco is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:
  • Spuitfles, 500 mlSTIHL VarioClean Eco is door Ecocert gecertificeerd als ecologisch reinigingsmiddel.

Varioclean Eco - Speciaal reinigingsmiddel
Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Service en advies