€ 40,10
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

3/8" Rapid Hexa 3 ketting (RH3): sterke zaagprestaties en snel slijpen

De STIHL 3/8" Rapid Hexa 3 met volle beiteltanden verzekert extreem sterke zaagprestaties dankzij de innovatieve vorm van de tanden en de smalle zaagsnede. De nieuwe innovatieve zaagketting van STIHL is een uitstekende keuze voor professionele bosbouwers en landbouwprofessionals om bomen nog sneller te vellen en van hun takken te ontdoen met hun STIHL kettingzaag. De voordelen van deze ketting zijn het duidelijkst wanneer schuin op de houtvezels wordt gezaagd.

De STIHL Rapid Hexa 3 ketting is gebaseerd op het exclusieve en gepatenteerde STIHL Hexa systeem. De vorm van de Hexa tanden en de Hexa vijl zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je je ketting snel, gemakkelijk en nauwkeurig kan slijpen. Zo kan je niet alleen sneller zagen, maar blijft je zaagketting met volle beiteltanden veel langer scherp. Bovendien hoef je dankzij het HEXA systeem de aandrijf- en verbindingsschakels niet meer te vijlen en kan je zo het risico op een kettingbreuk verkleinen. Zelfs occasionele gebruikers kunnen een bijna ideale slijphoek bereiken tijdens het slijpen.. De STIHL 3/8" Rapid Hexa 3 ketting biedt ook een opmerkelijke langere levens- en gebruiksduur.

De STIHL Rapid HEXA 3 zaagketting met knobbelaandrijfschakels verzekert trillingsarm en terugslagarm werken. Zo kan je efficiënt bomen omzagen met je kettingzaag, zoals de STIHL MS 462, en dikker hout nauwkeurig in kleine stukken zagen. Dankzij de beperkte neiging tot schokken kan je de zaag nauwkeurig positioneren en veilig door het hout geleiden.

Je kan de Hexa ketting alleen met de Hexa vijl slijpen.

Rapid HEXA 3

Technische details

Kettingsteek9,32mm/3/8"
Dikte aandrijfschakel1,6mm/.063"
Zaagbladlengte40cm/16",45cm/18",50cm/20",63cm/25",71cm/28"
Aantal aandrijfschakels60 Tg,66 Tg,72 Tg,84 Tg,91 Tg

Service en advies