€ 89,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Roterende borstelrol: voor een zachte reiniging van delicate oppervlakken

De STIHL roterende borstelrol is een handig accessoire voor hogedrukreinigers. Hij is ideaal voor de zachte reiniging van delicate oppervlakken. De meegeleverde borstels zijn ideaal om terrassen met houten of stenen bekleding, gevels of garagepoorten te reinigen. De optionele zachte borstels zijn ook geschikt voor het voorzichtig reinigen van zonnepanelen, glazen oppervlakken, rolluiken, serres en geverfde of kunststof oppervlakken.

Dankzij de bajonetaansluiting monteer je de roterende borstelrol in een handomdraai op het pistool, de lans of de optioneel verkrijgbare telescopische lans van je hogedrukreiniger. Het snelsluitsysteem maakt het eenvoudig om de borstels te vervangen. Je hebt geen gereedschap nodig. De roterende borstelrol heeft een werkbreedte van 30 cm en is uitgerust met een spatbescherming die waterspatten tegenhoudt en de personen en de omgeving beschermt.

De roterende borstelrol is compatibel met de elektrische hogedrukreinigers STIHL RE 80 tot STIHL RE 170 PLUS en de accuhogedrukreinigers STIHL REA 60 PLUS tot STIHL REA 100 PLUS.

Service en advies