€ 24,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Vijlset Hexa: om het Hexa zaagsysteem perfect te slijpen

Dankzij de STIHL Hexa vijlset kunnen professionele bos- en landbouwers hun zaaggarnituur regelmatig onderhouden en er zo zelf voor zorgen dat hun STIHL Rapid Hexa 3/8" zaagketting perfect scherp blijft. Bij dagelijks gebruik van je STIHL kettingzaag, zoals de STIHL MS 462, is het normaal dat de Hexa ketting na verloop van tijd bot wordt en het zaagvermogen afneemt.



Met de STIHL Hexa slijpset kan je voortaan zelf je zaagketting nauwkeurig naslijpen. De zeshoekige vorm van de Hexa vijl is perfect afgestemd op de tanden van de Hexa zaagketting, zodat je snel en eenvoudig een ideale aanscherphoek aanneemt bij elke nieuwe slijpbeurt. De STIHL Hexa zaagketting zaagt sneller en blijft ook langer scherp.



De STIHL Hexa vijlset bevat de volgende onderdelen:




  • De Hexa vijl met een houten handgreep voor een vlotte en comfortabele vijlgeleiding tijdens het slijpen.

  • Een vijlkaliber waarmee je de voorsnijvlakhoek, aanscherphoek, tandlengte en dieptebegrenzer kan controleren, maar ook de groef en het boorgat voor de olietoevoer in het zaagblad snel en eenvoudig kan reinigen.

  • Een platte vijl met een houten handgreep om de begrenzers aan te passen.



De STIHL Hexa vijlset wordt geleverd in een robuust tasje met een praktische riemlus. Zo heb je alle onderdelen voor het onderhoud van je Hexa ketting altijd bij de hand.

Service en advies