BGA 300: meer kracht, minder lawaai

Meer kracht. Minder lawaai.

Volle blaaskracht, maximale flexibiliteit in gebruik, en dat alles met veel minder lawaai: de ruggedragen accubladblazer BGA 300 met de AR 3000 L accu blinkt uit bij elke taak, vooral in woonwijken en andere geluidsgevoelige locaties. Dat dankt hij aan het unieke STIHL Noise Reduction System dat het geluid 360° verspreidt om negatieve frequenties te verminderen. En je hoort het verschil: het geluidsniveau is veel aangenamer voor omwonenden en voorbijgangers - zelfs wanneer je met hoog vermogen werkt.

Bovendien biedt de BGA 300 drie werkmodi met laag, middelhoog en hoog blaasvermogen voor alle soorten bladeren, groenafval en ander afval. De uiterst krachtige boost-modus - die je zonder onderbreking gedurende de hele acculooptijd kan gebruiken - levert maximaal vermogen.

Kenmerken van de BGA 300

Het unieke STIHL Noise Reduction System

Stil in elke omgeving

Met een laag geluidsniveau en vermindering van negatieve frequenties is het STIHL Noise Reduction System een unieke oplossing op de markt. Een innovatieve behuizing voor het ventilatorwiel - de blaasinlaat - helpt het geluid gelijkmatig 360° te verspreiden en zodanig te verminderen dat je de BGA 300 zelfs zonder problemen op geluidsgevoelige locaties kan gebruiken. En dat op vol vermogen!

Vergelijking geluidsniveau

Accessoires voor je BGA 300

STIHL dealers Nederland

Zoek nu een dealer in jouw buurt

  • Competent advies:
    Informeer je bij een gespecialiseerde dealer in jouw buurt.
  • Uitstekende service:
    Geniet van uitgebreid onderhoud en klantenservice.
  • Eenvoudige afhandeling:
    Snel, eenvoudig en betrouwbaar bij jou in de buurt.