Benzine-doorslijpers / benzine-bandenzagen

FilterIconFilteren

Accessoires

VOOR PROFESSIONALS: NAUWKEURIGE DOORSLIJPERS EN BANDZENZAGEN OP BENZINE

Benzinedoorslijpers zijn nauwkeurig, betrouwbaar en krachtig. Professionals gebruiken deze apparaten om zelfs de hardste materialen door te slijpen, zoals asfalt of constructiestaal. Met onze bandenzagen op benzine bereik je slijpdiepten tot 145 mm.

MET DE STIHL BENZINEDOORSLIJPER SNIJ JE KRACHTIG DOOR STEEN, STAAL ENZ.

Motordoorslijpers van STIHL zijn krachtige hulpmiddelen in de bouw, wegenbouw en waterbouw en zijn ook handig voor tuiniers en landschapsbeheerders. De handgeleide apparaten zijn veelzijdig inzetbaar. Afhankelijk van het te slijpen materiaal wordt het gebruik van verschillende slijpschijven van kunsthars of diamant aanbevolen. Met bandenzagen op benzine kan je ook zwaar materiaal frezen, zoals asfalt, staal of steen. Om je werkzaamheden effectief en tegelijkertijd krachtbesparend te kunnen uitvoeren, is de ergonomie van de STIHL benzine-doorslijpers van groot belang.

KRACHTIG EN ZUINIG TEGELIJK

De krachtige prestaties van onze benzinedoorslijpers worden mogelijk gemaakt door de STIHL 2-MIX-motor, een tweetaktmotor vanaf 3,2 kW (4,4 pk). Bij deze motor worden uitlaatgas en vers gas gescheiden en de sproeiverliezen beperkt tot een minimum. Dit verhoogt het vermogen en vermindert het verbruik. Bepaalde modellen, herkenbaar aan de “i” in de modelnaam, beschikken bovendien over STIHL Injection. De elektronisch geregelde injectie zorgt te allen tijde voor een perfect loopgedrag en trekkracht in vergelijking met apparaten zonder injectietechniek.

De professionele apparaten kunnen dankzij hun geïntegreerde decompressieklep ook moeiteloos worden gestart. Sommige van onze modellen zijn bovendien uitgerust met STIHL ElastoStart. ElastoStart is een dempingselement in de handgreep en zorgt ervoor dat de benzine-doorslijper gelijkmatig start. Bovendien zorgt het STIHL antitrillingssysteem voor goede slijpprestaties, omdat de motortrillingen veel minder op de handen en armen worden overgedragen dankzij de speciale buffering en vering. Hierdoor kan je comfortabeler werken.

ELEKTRONISCH BEDIENBARE WATERAANSLUITING

De wateraansluiting van een STIHL doorslijper op benzine bevindt zich zo dicht bij de machine dat deze tijdens de werkzaamheden niet in de weg zit. Deze aansluiting is standaard bij al onze modellen en werkt via een eenvoudig koppelbare snelkoppeling. De aanvoer en de hoeveelheid water kunnen comfortabel elektronisch via het bedieningspaneel worden geregeld. Tijdens de werkzaamheden voer je alleen gericht water naar de slijpschijf als je stof wil afspoelen en binden.

GROTERE SLIJPDIEPTE DOOR NOG MEER POWER

Overal waar het type en de dikte van het materiaal een bijzonder hoog motorvermogen vereist, zijn onze STIHL benzinedoorslijpers voor 5,0 kW (6,8 pk) uiterst geschikt. Deze bereiken slijpdieptes tot 145 mm. Met een apart verkrijgbare geleideslede kan je onze draagbare doorslijpers ook ombouwen tot doorslijpmachines.