Brede grasmaaiers met een maaibreedte vanaf 53 cm

FilterIconFilteren

Snoeibreedte

Je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Dit kan te wijten zijn aan een tikfout, of het niet kunnen vinden van je zoekterm. Controleer je zoekopdracht of probeer een andere zoekterm.

Accessoires

ZEER GROTE MAAIBREEDTE VOOR DOELTREFFEND MAAIWERK

Onze benzinegrasmaaiers met grote tot zeer grote maaibreedtes zijn robuust, comfortabel en geschikt voor uitgestrekte oppervlakken en oneffen terrein.

BREDE GRASMAAIERS MET EEN MAAIBREEDTE VANAF 53 CM VOOR ELKE TOEPASSING

Als je op zoek bent naar een efficiënte en brede grasmaaier met een maaibreedte vanaf 53 cm, vind je in ons productaanbod altijd het juiste model. Hobbytuiniers met grote percelen en professionals die vaak grote en oneffen oppervlakken moeten maaien, bieden we een ruime keuze aan maaiers met benzineaandrijving. Ook speciale maaiers voor speciale doeleinden en grasmaaiers met een maaibreedte van meer dan 60 cm vind je in ons assortiment. Onze hulpmiddelen zijn robuust, krachtig en, afhankelijk van de behoefte, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

VEEL DETAILS VOOR MEER COMFORT

De brede STIHL grasmaaiers vanaf 53 cm zijn uitgerust met een ergonomische supersoftgrip voor een aangename grip. Bovendien hebben alle machines een in hoogte verstelbaar stuur en een duwboom die kan worden ingeklapt, zodat de maaier eenvoudig kan worden vervoerd en opgeborgen. De maaihoogte kan – afhankelijk van het model – in meerdere standen worden versteld, centraal of via het afzonderlijk wiel. Zo kan je de maaihoogte aanpassen aan de omstandigheden en behoeften van je gazon.

DIVERSE AANDRIJVINGEN VOOR ELKE BEHOEFTE

Onze breedste grasmaaiers kunnen zowel in de privétuin als bij professioneel tuinonderhoud worden gebruikt. Je kan kiezen uit vier verschillende aandrijvingen, die elk herkenbaar zijn aan de modelnaam:

  • T: aandrijving met 1 versnelling
  • V: Vario-aandrijving
  • Y: hydrostatische aandrijving
  • G: aandrijving met 3 versnellingen

Hobbytuiniers die hun grasmaaier van tijd tot tijd gebruiken, adviseren wij onze modellen met een aandrijving met 1 versnelling of een Vario-aandrijving. De Vario-aandrijving maakt een traploze snelheidsregeling mogelijk. Als je grasmaaier met een zeer grote maaibreedte vaak of dagelijks wordt gebruikt, kan je ook voor een model met hydrostatische aandrijving kiezen, waardoor de snelheid traploos over een groot instelbereik op de duwboom kan worden geregeld. Sommige grasmaaiers hebben een aandrijving met 3 versnellingen. Daarbij wordt de aandrijfsnelheid comfortabel via drie voorwaartse versnellingen geregeld.

MAAIEN EN MULCHEN IN ÉÉN HANDELING

Vooral op grote terreinen is het een voordeel om het gazon in één keer te maaien en mulchen. Sommige van onze modellen zijn mulchmaaiers. Andere zijn uitgerust met een multimes. Met de bijbehorende mulchwig kan je je brede grasmaaier in een handomdraai ombouwen en is deze geschikt om te mulchen. Voor alle andere STIHL grasmaaiers met een zeer grote maaibreedte kan je een mulchkit aanschaffen. Ook bij deze maaiers wordt het gemaaide gras dan tot fijne deeltjes versnipperd, wat als natuurlijke compost vervolgens weer rechtstreeks terug in de grasnerf valt.