Elektrische bosmaaiers / elektrische grastrimmers

Accessoires

STIHL ELEKTRISCHE GRASTRIMMERS EN BOSMAAIERS: GRAS EN WILDGROEI STIL EN EFFICIËNT VERWIJDEREN

Met een elektrische bosmaaier of grastrimmer van STIHL kan je het gras en de wildgroei rondom huis en tuin eenvoudig, stil en efficiënt trimmen en snoeien.

ELEKTRISCHE KANTENMAAIERS EN GRASTRIMMERS VAN STIHL: GAZONRANDEN DOELGERICHT BIJWERKEN

Langs gazonranden, rond bomen of langs omheiningen zijn speciale hulpmiddelen nodig voor het onderhoud van het terrein. STIHL elektrische grastrimmers maaien het gazon op plaatsen waar de grasmaaier niet bij kan. Met behulp van het maai-inzetstuk verwijderen de elektrische kantenmaaiers ook hoger gras en wildgroei op kleine oppervlakken. Alle trim- en snoeiwerkzaamheden kunnen zeer stil worden uitgevoerd. De elektrische grastrimmer heeft een laag geluidsniveau en is daardoor ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Gehoorbescherming is niet nodig. Bij elk van onze modellen is een veiligheidsbril inbegrepen.

WERKEN MET COMFORT: ELEKTRISCHE BOSMAAIERS EN GRASTRIMMERS

Onze elektrische grastrimmers bieden een hoog werkcomfort, omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en het snijgereedschap duurzaam is. De draadsnijkop is robuust en draaibaar. Bij bijna alle modellen wordt de maaidraad automatisch bijgesteld wanneer je de maaikop op de grond tikt. Met de – deels zonder gereedschap – in hoogte verstelbare beugelgreep leid je je apparaat eenvoudig en nauwkeurig. Bovendien worden de emissievrije elektrische grastrimmers van STIHL aangedreven door een flexibele aandrijfas en schakelen ze bij overbelasting automatisch uit. De geselecteerde modellen hebben een softgrip die trillingen minimaliseert en zo de spieren en gewrichten ontziet.


Elk van onze elektrische bosmaaiers heeft bovendien een kabeltrekontlasting die ervoor zorgt dat de stekkerverbinding niet per ongeluk wordt losgekoppeld als je aan de kabel trekt.