Hogedrukreinigers op krachtstroom van 380 of 400 volt

FilterIconFilteren

Netspanning

Je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Dit kan te wijten zijn aan een tikfout, of het niet kunnen vinden van je zoekterm. Controleer je zoekopdracht of probeer een andere zoekterm.

Accessoires

TEGEN HARDNEKKIG VUIL: HOGEDRUKREINIGERS OP KRACHTSTROOM

Met de hogedrukreinigers op krachstroom van STIHL verwijder je sterke verontreinigingen moeiteloos. De koudwatermachines zijn uitgerust met een krachtige elektromotor.

HOGEDRUKREINIGERS VOOR PROFESSIONALS

Hogedrukreinigers op krachtstroom van 380 of 400 volt worden overal gebruikt waar grote oppervlakken vakkundig gereinigd moeten worden. Onze professionele hogedrukreinigers hebben zich zowel in de land- en bosbouw als bij gemeenten en in de bouwsector bewezen. Met hun krachtige elektromotor en, afhankelijk van het model, tot 220 bar werkdruk verwijderen ze zelfs hardnekkig vuil. Onze hogedrukreinigers zijn ontwikkeld voor dagelijks continu gebruik en onderscheiden zich door een hoge robuustheid en doordachte eigenschappen.

De robuuste constructie wordt mogelijk gemaakt door een stevige messing pompkop en een stalen hogedrukslang. Om zo effectief mogelijk te kunnen werken met de STIHL professionele hogedrukreiniger beschikken de apparaten over een manometer voor een optimale instelling van waterdruk en -hoeveelheid. Om tijd te besparen zijn onze hogedrukspuiten op krachtstroom van 380 of 400 volt uitgerust met twee reinigingsmiddelreservoirs en een ergonomische spuitinrichting met snelkoppeling. Bovendien beschikken ze over een omschakelbare tweede straalpijp met rotorsproeier. Voor en na gebruik wordt het transport vergemakkelijkt dankzij de inklapbare duwbeugel en de handige handgrepen.

Met de optionele accessoires, zoals speciale sproeiers, wasborstels of reinigingssets, kunnen de apparaten aan je behoeften worden aangepast.