Accuhoogsnoeiers /accukettingzagen op steel

FilterIconFilteren

Accessoires

BOOMVERZORGING IN GELUIDSGEVOELIGE OMGEVINGEN? KIES VOOR EEN HOOGSNOEIER OP ACCU

STIHL accuhoogsnoeiers voor het onderhoud van terreinen, fruitbomen en professionele boomverzorging overtuigen met een hoge snoeicapaciteit en nette snoeiresultaten bij een boomhoogte tot 5 m. Tegelijkertijd zijn ze duurzaam, stil, licht en trillingsarm.

ACCUHOOGSNOEIERS: COMFORTABEL EN STIL HOGE TAKKEN SNOEIEN

De accuhoogsnoeiers van STIHL zijn uitermate geschikt voor het snoeien van struiken en bomen. Zo kan je takken op grote hoogte vanaf de grond gemakkelijk bereiken en gericht snoeien. Afhankelijk van het model worden deze accustokzagen zowel in de professionele als de particuliere sector gebruikt: voor het onderhoud van terreinen, voor algemene boomverzorging en voor boomverzorging in de fruitteelt. Dankzij de telescoopsteel kunnen deze snoeiers een totale lengte tussen 240 en 390 cm bereiken en takken op een hoogte tot 5 m zeer nauwkeurig snoeien. Dankzij de accutechnologie zijn onze apparaten zeer stil, zodat gebruikers geen gehoorbescherming nodig hebben. Vooral in lawaaigevoelige omgevingen zoals parken, ziekenhuizen en woonwijken zijn STIHL accuhoogsnoeiers optimaal inzetbaar.

ACCUKETTINGZAGEN OP STEEL: KRACHTIG EN KRACHTBESPAREND TEGELIJK

Door een zo gering mogelijk gewicht en de draagriem is het gebruik van accuhoogsnoeiers zeer krachtbesparend. Bovendien absorbeert de ergonomische softgrip trillingen en vergemakkelijkt zo langdurige snoeiwerkzaamheden. Een ander praktisch kenmerk is dat de zaagketting gemakkelijk op de zijkant van het apparaat kan worden aangespannen. De STIHL accukettingzagen op steel zijn niet alleen krachtig, maar hebben ten opzichte van elektrische apparaten ook een ander voordeel: onze hoogsnoeiers met accu kunnen ook bij regen worden gebruikt. Daardoor zijn ze bijna onafhankelijk van het weer. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accuhoogsnoeier kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.