Carvingkettingzagen

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied

Je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Dit kan te wijten zijn aan een tikfout, of het niet kunnen vinden van je zoekterm. Controleer je zoekopdracht of probeer een andere zoekterm.

Accessoires

SPECIALE CARVINGKETTINGZAGEN VOOR FIJNE WERKZAAMHEDEN

STIHL carvingzagen zijn speciale motorzagen voor houtsnijders, boomverzorgers en fruittelers. De lichte carving-kettingzagen zijn speciaal ontworpen voor fijne werkzaamheden.

CARVINGZAGEN: GESPECIALISEERD IN FIJNE WERKZAAMHEDEN

Voor het snijden met de motorzaag biedt STIHL speciale carvingzagen aan. Deze worden overal gebruikt waar een conventionele motorzaag te grof werkt – van houtbewerking tot boomverzorging. Met deze zaag kunt u fijne contouren en fijne patronen exact uitsnijden. Of u nu hout kunstzinnig versiert of hele sculpturen van stammen maakt: onze carving-kettingzagen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Ook professionele boomverzorgers en fruittelers die in krappe ruimten werken, waarderen de voordelen van de wendbare carving-motorzagen.

De STIHL kettingzagen voor carving zijn verkrijgbaar als benzine-carvingzagen en als accu-carvingzagen. Afhankelijk van de toepassing kan de carvingzaag met benzinemotor of de stille, emissievrije accuaandrijving worden gebruikt. De accu-carvingzaag kan daardoor ook worden gebruikt in lawaaigevoelige ruimten. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accu-carvingzaag kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

STIHL CARVING-KETTINGZAGEN: WEINIG TERUGSLAG EN TRILLINGEN

De STIHL carving-kettingzagen zijn ontworpen om accuraat te kunnen zagen, zoals bij het snijden van figuren. Het taps toelopende carvingzaagblad met massieve punt van stelliet maakt het mogelijk om de zaag nauwkeurig in te steken en bijna terugslagvrij te werken. In combinatie met de korte zaaglengte maakt dit een precieze snede met kleine draaicirkels mogelijk. Met de zaagbladmarkering kan je de precieze positie van de punt in de snede op elk moment bepalen.

Door het STIHL antitrillingssysteem kan de zaag rustig worden geleid zonder dat de gebruiker vermoeid raakt. Dankzij de handmatige brandstofpomp en STIHL ErgoStart hoef je duidelijk minder kracht uit te oefenen om de benzine-carvingzagen te starten. Behalve benzine-motorzagen biedt STIHL ook accu-carvingzagen aan, die door hun stille en uitlaatgasvrije werking bijzonder geschikt zijn voor de werkplaats thuis. Een pluspunt voor de veiligheid is het remsysteem QuickStop Super: het nalopen van de ketting wordt in een fractie van een seconde gestopt als de gebruiker de achterste handgreep loslaat.

NOG BETERE PRESTATIES MET SPECIALE ACCESSOIRES

Voor extreem veeleisende houtsnijders en boomverzorgers hebben wij de speciale carvingketting Rapid Micro Spezial met ingekort tanddak ontwikkeld. Deze is nog trillingsarmer, vereist geen druk tijdens het insteken en bereikt een aanzienlijk hogere steeksnelheid dan de standaard 1/4"-zaagkettingen.