¡MOW® robotmaaiers voor hellingen van 35 tot 40 procent

FilterIconFilteren

Accessoires

AUTOMATISCH MAAIEN, OOK OP HELLINGEN

Robotmaaiers voor hellingen zijn uitgerust met een beweegbare kap, breukvaste messen en een sterke accu. Ze maaien zowel effen als oneffen terrein grondig.

ROBOTMAAIERS VOOR HELLINGEN VAN 35 TOT 40 PROCENT

Moeiteloos maaien: met name bij gazons met hellingen is een apparaat dat het werk voor jou doet een goede keuze. Onze iMOW® robotmaaiers voor hellingen van 35% tot 40% maaien kleine en middelgrote gazons volledig automatisch, efficiënt en stil. Voor elke tuineigenaar is de robotmaaier een intelligente hulp die zelfstandig je wensen in praktijk brengt.

GOED OP RUIG TERREIN: ROBOTMAAIERS VOOR HELLINGEN

Onze iMOW® robot grasmaaiers voor hellingen kunnen hellingen van 35% tot 40% aan. Ze maaien het oneffen terrein dankzij de hellingsensor Adaptive Slope Speed. Hierdoor vertragen of versnellen de iMOW® robotmaaiers zelfstandig op hellingen. Bovendien beschermt de robuuste kap tegen weersinvloeden en obstakels. De automatische robotmaaier zorgt voor een nauwkeurig maairesultaat, ook als het gras hoger is. De maaier herkent obstakels door de sensoren in de beweegbare kap en verandert automatisch van richting.

Voor heuvelachtige hellingen kan je ook zware voorwielen op je robotmaaier voor hellingen van 35% tot 40% monteren om te helpen bij het maaien van je gazon. Deze kunnen samen met de tractiewielen voor een nog betere grip eenvoudig en comfortabel worden besteld.

GEMAKKELIJK TE BESTUREN EN FLEXIBEL QUA TIJD

Onze iMOW® robotmaaiers voor steile hellingen tot 40% werken op een maaibreedte van 20 cm en zijn qua tijd volledig flexibel. Via een bedieningspaneel met geïntegreerd display kan je de tijdvensters instellen waarbinnen de robotmaaier kan werken. Afhankelijk van het weer bepaalt hij zelf wanneer het gazon het beste kan worden gemaaid. Want met een accucapaciteit tot 80 wattuur kan hij binnen een paar laadcycli het hele terrein en alle hellingen maaien. Voor robotmaaiers met een “C” in de modelnaam kan je alle instellingen ook aanpassen via je smartphone of tablet. Dit maakt de iMOW® app mogelijk.