¡MOW® robotmaaiers voor kleine tuinen

FilterIconFilteren

Gebruiker
Gazon
Uitrusting
Prijs
Actie
1 van 1 Producten

Accessoires

ROBOTMAAIERS VOOR KLEINE TUINEN

Onze iMOW® robotmaaiers voor oppervlakten van 800 m² tot 1700 m ² maaien volledig automatisch en efficiënt. Ze zijn eenvoudig te bedienen, flexibel qua tijd en onafhankelijk van het weer.

ROBOTMAAIERS VOOR GAZONS VAN 800 M² TOT 1700 M²

Ben je op zoek naar een grasmaaier die zelfstandig maait en tegelijkertijd individueel kan worden aangepast? Een iMOW® robotmaaier voor kleine oppervlakten tot 800 m² of eentje voor middelgrote tuinen van maximaal 1500 m² of 1700 m² is dan de perfecte keuze voor jou. STIHL maairobots zorgen ook bij dicht gras voor nauwkeurige resultaten en bewegen op oneffen terrein net zo betrouwbaar als op een gelijkmatig oppervlak. Zo heb je meer vrije tijd voor andere activiteiten rond huis en tuin.

ZELFSTANDIG MAAIEN VAN KLEINE EN MIDDELGROTE GAZONS

Geïntegreerde sensoren onder de robuuste, beweegbare kap registreren contact met een voorwerp en sturen de iMOW® robotmaaier in een andere richting. Voor oneffen terreinen is de robotmaaier ook uitgerust met een hellingsensor. Wanneer “Adaptive Slope Speed” oneffenheden detecteert, vermindert de automatische robotmaaier zijn snelheid, maait het terrein en versnelt vervolgens weer. De iMOW® robotmaaiers voor kleine gazons tot 800 m² en voor middelgrote tuinen tot 1700 m² kunnen hellingen tot 35 of 40 procent aan. Bovendien zijn de automatische robotmaaiers uitgerust met stabiele, breukvaste mulchmessen. Dit zorgt voor een nauwkeurig maairesultaat tijdens het maaien van het gazon.

EFFECTIEF EN FLEXIBEL WERKEN met iMOW® ROBOTMAAIERS

De iMOW® robot grasmaaier voor kleine tuinen tot 800 m² en middelgrote tuinen tot 1700 m² is tegelijkertijd een mulchmaaier die het gras in één handeling maait en versnippert. Het gras valt dan als natuurlijke compost terug op het gazon. Het resultaat is een goed verzorgd gazon dat voortdurend voedingsstoffen krijgt en dus gezond blijft. Bovendien werkt de robotmaaier voor kleine tot middelgrote tuinen flexibel qua tijd. Dit komt door

  • de acculooptijd tot 80 wattuur en
  • flexibele en per dag instelbare tijdsintervallen voor het maaien.

AANGEPAST AAN HET WEER

Als je wilt, kan de robotmaaier afhankelijk van de weersomstandigheden werken. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de maaier alleen in droge omstandigheden het gazon maait. Als het accuniveau te laag is, rijdt de robotmaaier zelf naar het laadstation waar hij zijn accu's oplaadt. Na het opladen hervat de maaier zijn werk weer. Het dockingstation kan binnen of buiten het maaigebied worden geplaatst.

EENVOUDIG BEDIENBAAR: iMOW® ROBOTMAAIERS

Zo intuïtief als de iMOW® robotmaaier over kleine en middelgrote gazons rijdt, zo eenvoudig is ook de bediening. De maaier beschikt over een bedieningspaneel waarmee je hem kan configureren. Op het display wordt de informatie overzichtelijk weergegeven. Als je bijvoorbeeld de actieve tijd instelt, zal de robotmaaier een onderbroken maaibeurt op een later tijdstip hervatten. Ook de manier waarop hij terugkeert naar het dockingstation kan je instellen. Het maaipatroon hangt hier immers ook van af.

COMMUNICATIE TUSSEN APPARATEN

Op apparaten met een “C” in de modelnaam kan de robotmaaier praktisch met een tablet of smartphone via de iMOW® app worden bediend. De app maakt van een robotmaaier voor een oppervlakte van 800 m² tot 1700 m² een zelfstandig Smart Garden-systeem. Dankzij het intuïtieve menu kan je alle belangrijke functies en prestatiegegevens van de robotmaaier bekijken en individueel aanpassen.