Elektrische verticuteermachines / elektrische gazonbeluchters

FilterIconFilteren

Accessoires

COMPACTE ELEKTRISCHE GAZONBELUCHTERS VOOR IN DE BUURT VAN HET HUIS

Gebruik de elektrische gazonbeluchters of verticuteermachines van STIHL om in met mos begroeid en vervilt gras te snijden. Het gazon wordt ontdaan van wildgroei en groeit beter, dichter en mooier.

ELEKTRISCHE VERTICUTEERMACHINES VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE TUINEN

STIHL verticuteermachines met elektrische aandrijving zijn bijzonder stil en robuust en bezorgen vooral eigenaars van kleine en middelgrote tuinen langdurig plezier. De scherpe, vaste metalen messen snijden in de grasnerf. Zo maak je dichte grond los door onkruid, mos, gazonvilt en oud gras te verwijderen. Je gazon krijgt weer licht en lucht voor optimale groei en is beter bestand tegen ongedierte, droogte, hitte en kou.

COMPACT EN WENDBAAR: ELEKTRISCHE GAZONBELUCHTERS

Dankzij het lichte gewicht, het ergonomisch gevormde stuur en de inklapbare duwboom zijn de elektrische gazonbeluchters makkelijk hanteerbaar voor iedere gebruiker. Zo zijn ze ook in nauwe hoeken van de tuin een wendbaar hulpmiddel. Bovendien gaan ze ook krachtig en stil te werk.

Met een verticuteermachine kan elke hobbytuinier zijn gazon een ontspanningskuur geven en het zo omtoveren tot een groene oase. Het gras krijgt betere omstandigheden voor een gelijkmatigere groei, omdat water en voedingsstoffen door het verticuteren de graswortels beter bereiken. Het resultaat is een gelijkmatiger, gezonder gazon. Maar ook voor het kammen, het oppervlakkig verwijderen van groenafval en plantenresten uit het gazon, kan één van onze compacte elektrische verticuteerders worden gebruikt.

GEEN COMPROMISSEN OP HET GEBIED VAN COMFORT

Wie voor een elektrische verticuteermachine van STIHL kiest, kiest voor een werktuig dat veel comfort biedt. Daarbij is de eenvoudige bediening ook belangrijk: de STIHL elektrische gazonbeluchters zijn licht en de werkdiepte kan in 6 standen worden ingesteld, ofwel via de duwboom of via een draaischakelaar op de behuizing. De verticuteereenheid zelf gaat gemakkelijk omhoog of omlaag via de instelhendel op het stuur of door middel van de draaischakelaar op de behuizing. De duwboom is ergonomisch en inklapbaar, waardoor het apparaat niet alleen comfortabel blijft tijdens het werk, maar ook gemakkelijk kan worden opgeborgen nadat je klaar bent. Praktisch zijn ook de soepel lopende wielen voor ruig terrein, die het manoeuvreren bijzonder aangenaam maken. In combinatie met de lichte hitte- en uv-bestendige polymeerbehuizing bieden wij je een robuust hulpmiddel voor het gazon. Bovendien zijn onze verticuteerders met elektrische aandrijving uitgerust met een grote deflectorklep met spatscherm. Deze klep zorgt voor een optimale uitworp van grotere hoeveelheden, zodat de verticuteereenheid vloeiend werkt.