€ 349,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Snoeibreedte46 cm
Maaihoogte20 - 100 mm
Maaihoogte-aanpassing7-traps, centraal
Inhoud grasopvangbox52 l
Apparaatlengte met grasopvangbox158 cm

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Benzinegrasmaaier RM 248: ideaal voor het onderhoud van tuinen

Wil je middelgrote gazons efficiënt maaien? Dan is de benzinegrasmaaier STIHL RM 248 de ideale keuze. Dankzij de RM 248 kunnen hobbytuiniers hun tuin met gemak onderhouden. Dit instapmodel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is gemakkelijk te hanteren en maakt indruk met zijn maaibreedte van 46 cm, die perfect geschikt is om middelgrote tuinen efficiënt te onderhouden.

Met de snelstartfunctie start je de machine in een handomdraai, zodat je gemakkelijk gazons tot 1200 m2de baas kan. Het opklapbare en in de hoogte verstelbare comfortstuur zorgt voor een aangename en ergonomische geleiding. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in in 7 stappen, van 20 mm tot 100 mm.

Dankzij de standaarduitrusting, die bestaat uit een multimes, een mulchinzetstuk en een zijdelingse uitwerpopening, is deze grasmaaier even geschikt voor klassiek maaien als voor mulchen. Hij kan het gemaaide gras direct in de grasopvangbox verzamelen of over het gazon verdelen met behulp van de zijdelingse uitwerpopening. De STIHL RM 248 heeft een grasopvangbox met een capaciteit van 52 liter. De inhoudsindicatie geeft het goede moment aan om de box leeg te maken.

Service en advies