€ 719,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige benzine grasmaaier

De STIHL benzine grasmaaier RM 545 stelt je dankzij zijn stevige polymeer behuizing in staat om middelgrote grasvelden bijzonder vlot en wendbaar te maaien. De centrale 7-traps snijhoogteverstelling en de snijbreedte van 43 cm staan borg voor een gelijkmatig gemaaid gazon. De grasopvangbox in kunststof heeft een volume van 60 liter en kan met een speciaal klepmechanisme vlot geopend en leeggemaakt worden. De geïntegreerde inhoudsindicatie signaleert je het juiste moment om de box leeg te maken. En wanneer je het maaisel als een voedingsrijke meststof wil gebruiken, dan kun je de benzine grasmaaier RM 545 met het bijpassende accessoire tot een multimaaier ombouwen.
RM 545 benzinegrasmaaier

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

CENTRALE MAAIHOOGTEVERSTELLING VOOR GRASMAAIERS
CENTRALE MAAIHOOGTEVERSTELLING VOOR GRASMAAIERS
MOTOR MET STARTSYSTEEM
MOTOR MET STARTSYSTEEM
Windvleugelmes
WINDVLEUGELMES

Technische details

Maaihoogte-aanpassing7-fach (zentral)
Gazontot 1200 m²
Snoeibreedte43 cm
Maaihoogte25 - 80 mm
Inhoud grasopvangbox60 l

Service en advies